Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bugičini cvjeteki
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bugičini cvjeteki

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9495969798 154>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2015 u 19:58
JosipaNu puno, puno hvala na ovim divnim tamnim ukrasnim koprivicama... Hug
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2015 u 06:49
Ti si svojoj terasi namijenila pravu preobrazbu. Balkonske kombinacije su odlične, a sviđa mi se i ideja klematisa u tegli. Mogla bih i sama probati.
Nekoliko sam puta pokušavala saditi kameleona u teglu. Nikad mi nije uspjelo. Bude mlitav i žgoljav i slijedeću godinu nikada ne potjera. Izgleda da lik baš voli slobodu. Neka se i tvoji rašire skroz do susjeda. Wink Heart
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2015 u 07:35
Originalno poslano od člana bugicaza5 bugicaza5 napisao:

JosipaNu puno, puno hvala na ovim divnim tamnim ukrasnim koprivicama... Hug
mozes ih i kombinirati sa drugim cvijecem...jako dekorativna...predivna...nagodinu cesimati hrpu kad se osjemene...smile79
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
kamenjarka1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1656
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjarka1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2015 u 08:03
Lijepe kombinacije poznata mi je i ta sa klematisom koda je mojaWink
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2015 u 10:18
Hvala, rajski, drago mi je da ti se sviđaju moja eksperimentiranja... negdje sam pročitala i vidjela kameleon u tegli, bio je baš bujan. Probati ću staviti koji komadić, a ostalo ide uzurpirati moj vrt i vrt mojih susjeda.

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2015 u 10:20
JosipaNu, kombinirati ću koprivice svakako - upravo sam ih namjenila za jednu ogromnu žardinjeru s cvijećem ali i nekim travkama... uhvatila me neka želja za kombiniranjem tamnijih cvjetića sa onim svjetlijim da dobijem kontrast.
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2015 u 10:21
Originalno poslano od člana kamenjarka1 kamenjarka1 napisao:

Lijepe kombinacije poznata mi je i ta sa klematisom koda je mojaWink

Vidi, vidi... onda imamo isti ukus. Kako se ponaša klematis u tegli? Kakva su tvoja iskustva s njim?
Na vrh
kamenjarka1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1656
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjarka1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2015 u 10:38
može on i u teglu još bolje ako ima malu korjenovu balu moji mali su u tegli sa ljetnicama zbog hlada u podnožju i dok ne ojačaju a poslije sele u vrt ali moraju biti propisno posađeni pozdrav
Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2374
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2015 u 15:18
Vidim ja da si ti ove godine malo drugačije zamislila svoje balkone, samo naprijed prekrasno je sve
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert)
Na vrh
Miranda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1263
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miranda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2015 u 16:33
Čeka nas vesela i šarena sezona na tvom balkonu!Clap Sigurna sam da jedva čekaš da se sve razraste i zašareni! Samo da nas svih vrijeme poštedi ove godine!

Moram ti reći da i ja eksperimentiram s kameleonom u tegli. Šetajući vrtovima na forumu,zaljubila sam se u tu biljčicu. Nadam se da mi neće zamjerit što sam ga zarobila u tegli.LOL
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2015 u 05:29
kamenjarka1, hvala što si podjelila svoje iskustvo samnom. Hug Klematis mi baš treba na balkonu, vidjeti ću kako će uspjevati, a ako se počne buniti, selim ga u vrt. Smile 

@kaktus, imala sam nešto drugačiju zamisao glede balkona, ali ipak sam malo prilagodila "stvar", čisto iz tehničkih razloga. Sad sam na sto muka kako osigurati "penjalicu" za klematis... a s druge strane će biti passiflora (još je mala)... dakle, dvije "penjalice" koje moraju biti odmaknute od zida bar 8-10 cm, da može strujiti zrak. Drago mi je da ti se sviđa moje eksperimentiranje... uvela sam žutu boju među cvijeće, valjda mi kronično fali sunca. Embarrassed

Miranda, baš tako - veselo i šareno, već dugo nisam imala surfinije, a bidens nikada... ipak ima tu i dalje mojih omiljenih rozih pelargonija... još je na redu i južni prozor, tu bi trebala biti jedna drugačija kombinacija... zamislila je jesam ali provest je u praksu malo je teže. Prvo mm treba napraviti ogradicu da mi žardinjere ne "lete" na dvorište kao prošle godine kad ih je u par navrata bacio vjetar (trebam staviti natpis: pazi, pada žardinjera, opasno po život... Smile... a bile su povezane?!)... veseli me što si i ti posadila kameleon u teglu, čitam različita iskustva i nadam se da će se i moj i tvoj lijepo razrasti... a ako neće, selim ga u vrt. 

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2015 u 05:34
Danas par fotkica za sve koji vole sukulente - moja sukulentomanija Big smile
kalanchoa tomentosa
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2015 u 05:36
na sunčanju, okupani kišicom...
kameni cvijet
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2015 u 05:38
tri vrste graptoveria zajedno
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2015 u 05:39
mix malenih
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2015 u 05:40
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2015 u 05:41
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2015 u 05:42
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2015 u 05:43
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2015 u 05:44
pa malo ovatica...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9495969798 154>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.