Bugičini cvjeteki |
Odgovori | Stranica <1 9495969798 154> |
Korisnik | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Sponzorirani linkovi | |
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ti si svojoj terasi namijenila pravu preobrazbu. Balkonske kombinacije su odlične, a sviđa mi se i ideja klematisa u tegli. Mogla bih i sama probati.
Nekoliko sam puta pokušavala saditi kameleona u teglu. Nikad mi nije uspjelo. Bude mlitav i žgoljav i slijedeću godinu nikada ne potjera. Izgleda da lik baš voli slobodu. Neka se i tvoji rašire skroz do susjeda. |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
kamenjarka1
Odrastao grm Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepe kombinacije poznata mi je i ta sa klematisom koda je moja
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, rajski, drago mi je da ti se sviđaju moja eksperimentiranja... negdje sam pročitala i vidjela kameleon u tegli, bio je baš bujan. Probati ću staviti koji komadić, a ostalo ide uzurpirati moj vrt i vrt mojih susjeda.
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
JosipaNu, kombinirati ću koprivice svakako - upravo sam ih namjenila za jednu ogromnu žardinjeru s cvijećem ali i nekim travkama... uhvatila me neka želja za kombiniranjem tamnijih cvjetića sa onim svjetlijim da dobijem kontrast.
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidi, vidi... onda imamo isti ukus. Kako se ponaša klematis u tegli? Kakva su tvoja iskustva s njim? |
|
kamenjarka1
Odrastao grm Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
može on i u teglu još bolje ako ima malu korjenovu balu moji mali su u tegli sa ljetnicama zbog hlada u podnožju i dok ne ojačaju a poslije sele u vrt ali moraju biti propisno posađeni pozdrav
|
|
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim ja da si ti ove godine malo drugačije zamislila svoje balkone, samo naprijed prekrasno je sve
|
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
Miranda
Odrastao grm Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čeka nas vesela i šarena sezona na tvom balkonu! Sigurna sam da jedva čekaš da se sve razraste i zašareni! Samo da nas svih vrijeme poštedi ove godine!
Moram ti reći da i ja eksperimentiram s kameleonom u tegli. Šetajući vrtovima na forumu,zaljubila sam se u tu biljčicu. Nadam se da mi neće zamjerit što sam ga zarobila u tegli. |
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kamenjarka1, hvala što si podjelila svoje iskustvo samnom. Klematis mi baš treba na balkonu, vidjeti ću kako će uspjevati, a ako se počne buniti, selim ga u vrt.
@kaktus, imala sam nešto drugačiju zamisao glede balkona, ali ipak sam malo prilagodila "stvar", čisto iz tehničkih razloga. Sad sam na sto muka kako osigurati "penjalicu" za klematis... a s druge strane će biti passiflora (još je mala)... dakle, dvije "penjalice" koje moraju biti odmaknute od zida bar 8-10 cm, da može strujiti zrak. Drago mi je da ti se sviđa moje eksperimentiranje... uvela sam žutu boju među cvijeće, valjda mi kronično fali sunca. Miranda, baš tako - veselo i šareno, već dugo nisam imala surfinije, a bidens nikada... ipak ima tu i dalje mojih omiljenih rozih pelargonija... još je na redu i južni prozor, tu bi trebala biti jedna drugačija kombinacija... zamislila je jesam ali provest je u praksu malo je teže. Prvo mm treba napraviti ogradicu da mi žardinjere ne "lete" na dvorište kao prošle godine kad ih je u par navrata bacio vjetar (trebam staviti natpis: pazi, pada žardinjera, opasno po život... ... a bile su povezane?!)... veseli me što si i ti posadila kameleon u teglu, čitam različita iskustva i nadam se da će se i moj i tvoj lijepo razrasti... a ako neće, selim ga u vrt.
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 9495969798 154> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |