Chat - Brbljaonica |
Odgovori | Stranica <1 96979899100 113> |
Korisnik | |
kuštrava
Već proklijao Pridružen: 11 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 161 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
je... uljane su , ja krivo uzela..
eto prodajem uljanje boje ako nekom treba |
|
Sponzorirani linkovi | |
Mima35
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kuštrava, možeš ih koristiti za utrljavanje u pukotine od 2k. Ja uvijek utrljavam uljane boje. |
|
jani
Odrastao grm Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan Dan žena svima!
|
|
mumica
Mladi grm Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pridruzujem se cestitkama
|
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drage tete salvete ...SRETAN VAM DAN,zdrave i vesele bile.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
Tatjana_bg
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sanja 1734
Pustio korijenje Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage tete salvete, jučer sam završila ormare o kojima sam govorila i jedva čekan da to sve dobro poslikam i prebacim u galeriju i čujem vaše komentare, ali iskrene. Ne mogu nikako prije idućeg tjedna, pa-pa do tada.
|
|
sanja 1734
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tetice, recite mi di san pogrišila, do sada kad sam pisala poruke, odgovori bi stizali normalno na blogu, a sada mi stižu na freee mail, ne na privatni od bloga već moj mail koji imam? Samo moje upit poruke su na blogu, a odgovori na mailu. Zašto to mi se ne sviđa jer uvik moran odlaziti tamo pa se vraćati ovamo. Neka mi netko pomogne, molim vas šta san krivo pritisla da se to događa?
|
|
kami
Odrastao grm Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo da ne spamam forum, pozivam vas na izložbu Tjedan filatelije Japana unutar koje se možete pridružiti akciji Srce za Japan i prisustvovati origami prezentacijama i radionicama Više informacija u mojoj galeriji u podforumu Razni hobi > http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4044&PN=21
|
|
sanja 1734
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Može li mi netko otkriti tajnu kako nanese zlatne kapljice na kutiju da izgleda onako staro. Ja probala sa lagano posprejati - velike, probala pošpricati kistom - nikakve. Kakooooooooo? Stripljivo čekam odgovor već par dana.
|
|
sanja 1734
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pogledala san tvoju 9. stranicu, cukerijera je to su te kapljice. Kako i s čim ih radiš i od čega su kapljice?
|
|
sanja 1734
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kiki-ko jel ti imaš tvornicu jaja kad tako samo izlaze u raznim bojama, dezenima, prekrasna su. S kojim lakom ih prelakiraš da se onako sjaje?
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sanjo,zlatnu ili bilo koju boju moras malo razrijedit s vodom,a sto manje boje na cetkici ili kistu to ce ti kapljice biti manje..znaci,par puta spricnes sa strane pa tek onda na predmet koji ukrasavas..
|
|
sanja 1734
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaćo velika hvala, čekan odgovor već par dana. Hvaaaaaaaala. Probat ću tako nadam se da će biti dobro, ne kao tebi iskusnoj majstorici, ali potrudit ću se.
|
|
sanja 1734
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E Kaćo jesi li vidila moje radove napokon san ih stavila. Čekan komentare.
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo sam vidila u Samoboru i Zagrebu, po ulicama i dvorištima.
Prekrasne mi cvjetove ima, i baš je neko veselo drvo. Kod nas u Dalmaciji nisam ga viđala-doduše, nisam baš neki super poznavatelj. Ne znam gdje bi pitala, pa stavljam slike ovdje: Znate li možda kakvo je ovo drvo, ne znam kako da dođem do njega? Izbliza je ljepše: Heeeeelp!!!!!!!!!!!! |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stvarno je prekrasno,ja sam ga vidjela nedavno u Metkovicu ,ne znam kako se zove a voljela bi znati.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
Božikovine
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Magnolija
|
|
sanja 1734
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne to nije magnolija, magnolija je boje vanilije i ima velike kožnate sjajne listove.
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Božikovina!
Sad sam malo googlala i našla sam i slike i opis. Sanjo, po onome što sam našla to što ti spominješ bi valjda bila "magnolia stellata" koja ima bjelkaste cvijetove, a ovo je isto magnolija, ali "Magnolia liliflora 'Nigra'" Evo opisa(a gledala sam i slike istih): Vrste: Postoji mnogo vrsta magnolija, a ako želite onu koja će biti možda i prva koja će u susjedstvu pokazati svu svoju ljepotu, odabrat ćete vrstu Magnolia Stellata - magnoliju zvjezdasta oblika. Ta je vrsta poznata po tome što cvate prva, a njeni cvjetovi, zbog rasporeda cvjetnih latica, izgledaju poput zvijezde, zbog čega je i dobila ime. Cvatnja počinje već godinu dana nakon sadnje, a cvate od ožujka do travnja mirišavim bijelim cvjetovima. U ovom je podneblju, uz zvjezdastu, poznata još i Magnolia liliflora 'Nigra', od strane laika često nazivana kao "tulipanovo drvo". Takav je naziv dobila po velikim ljubičasto-crvenim cvjetovima, koji izgledom podsjećaju na cvjetove tulipana. Znači, ova moja je "nigra"....još da je nađem... |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
Odgovori | Stranica <1 96979899100 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |