Vrt za moju dušu |
Odgovori | Stranica <1 96979899100 125> |
Korisnik | |
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo sam navratila da vidim kako je kod tebe Muhle...Predivne crvene čuvarkuće si ukomponirao u posebno lijepo kamenje...Oni mali irisi iz Plodina su prekrasni..Sve Plodine osim naših ovdje, imaju neke zanimljive biljčice...
|
|
sutra je novi dan
|
|
Sponzorirani linkovi | |
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zaista je prekrasno čak i zimi u tvojem vrtu, i meni su one čuvarkuće divne
|
|
belica,zagreb
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I samo nekoliko slika kod tebe uvijek mi izmami osmjeh na lice.Oni irisi su prekrasni,a sigurna sam da će ono kamenje biti negdje lijepo smješteno.
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...veseli me što si navratio i nagradio nas s nekoliko upečatljivih fotki...tvoj vrt oduševljava i u zimskom izdanju, bez cvjetnica i vatrometa boja, barem mene osobno...konfiguracija terena, raspored kamenja, njihov oblik, veličina, tu i tamo nešto zeleno zaista je dovoljno da ispuni dušu i prepozna istinskog ljubitelja prirode...
lijepi pozdrav |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da je sve već rečeno pa da ne ponavljam. Samo ću reći da sam uvijek oduševljena kad navratim u tvoj vrt . |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš san ljubomorna na šupo kamene .
Mislin da mi je lespedesa smrznula, baren je nadzemni del..... će ona ča potirat zemlji ili je šla kvragu. Čudno mi je za nju jer ni bila neka strašna zima.... |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
makk
Odrastao grm Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Već mogu zamisliti kako će to na ljeto izgledati Kombinacija kamena i čuvarkuća je fantastična. |
|
muhlenbergia
Trajnica Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jagoda ,belica ,Camellia ,Retriver Sara ,nastazija,korijenko ,makk - Hvala Vam svima što uvijek podržavate mene i moj vrt.Kada govorimo o kamenu meni je neki put u vrtu važnije kamenje nego cvijeće.Od prvih dana bavljenja vrtom uvijek me je najviše privlačila izrada kamenjara,kada kombiniram kamenje puno puta ga okrenem i izvrnem prije nego mu nađem pravu poziciju.Šta se može svatko je s nečim nadaren ili udaren,kako si tko uzme.
jagoda - u Plodinama u Labinu bilo je za kupiti tri vrste malih irisa,onaj sa slike Iris reticulata Alida i Iiris reticulata Harmony. korijenko - lespedeza u principu strada svake godine do tla i iz korijena ponovo potjera u proljeće,ako je blaga zima onda se desi da najači izboji ostanu zeleni do visine 60 cm i tu ih se odreže u proljeće Popodne je kod mene počeo padati snijeg,evo jedne slike |
|
From the earth we come to the earth we return in between we garden
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dakle, uvijek lijepo. Bude se biljke, proljeće je na vidiku, a opet vidim i kod tebe pao snijeg. Nadajmo se da neće dugo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Navratila sam da vidim što je novoga i da se malo nauživam u biljkama i kamenju. Divno je to šuplje kamenje a i ja sam ga dovlačila sa 3 lokacije pa shvaćam ljubav prema kamenju i kamenjaru. Čekamo da zima prođe...
|
|
Rijeka
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijep ti je vrt. Koliko dugo treba da procvjeta hemerocallis dobiven iz sjemena?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Korjenko ja je imam već nekoliko sezona, uvjek je vani ali u važu. Izgleda kao da se osuši ali u proljeće ponovo baca izboje. Muhle je dobro napisal krene od tamo do kuda je živa...Ostalo treba orezati i opet iznova... |
|
sutra je novi dan
|
|
muhlenbergia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
milica7 - Hemerocallisu treba oko tri godine da procvijeta,samo što kao i kod perunika iz sjemena se dobije puno loših a malo kvalitetnih vrsta
anabistrica - Ovo je Chimonanthus Praecox ,cvijeta zimi a kod mene je već skoro ocvao.Budući da nije bila jaka zima na njemu je ostalo prošlogodišnje lišće,inače mu lišće normalno opada u jesen.Grm nije toliko zanimljiv radi cvijeta koji je dosta sitan otprilike 1x1,5 cm,ali zato ima predivan miris koji se širi kad je malo ljepše vrijeme. |
|
|
|
muhlenbergia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jagoda - šteta je da je ne posadite u vrt jer kada slobodno raste dođe predivna,treba znati da odrasli grm zauzme promjer kruga 3-4 metra.
|
|
|
|
bucka123
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovdje ne samo da sam se nadivila ljepoti različitih vrsta bilja, već i prekrasnim, kvalitetnim fotografijama. Jako sam sretna što na ovom cif-u ima pravih znalaca, pa nam to između ostalog olakšava kupnju željenog cvijeća. |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na informaciji, grm je jako lijep, a sad kad sam čula da i miriši, još mi se više sviđa.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
muhlenbergia detalji iz tvog vrta su uvijek lijepi i zanimljivi za pogledati
i uvijek vuku na još nisam ni ja odolila mini irisima k. hodkin, moji će u teglu... do daljnjeg, tvoji su se već lijepo smjestili u vrtu, ušuškani ko da su tu oduvijek jesi li im skinuo treset prije sadnje u vrtnu zemlju? |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno
|
|
muhlenbergia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 96979899100 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |