Moje biljcice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 979899100101 104> |
Korisnik | |
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
znači postoje i bile boje, nagodinu bi volila imati i takvu jer je nezahtjevan a prekrasan cvit |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
ima ja sam malo istraživala na netu pa sam vidjela bijele, roze i ovakve kao moje
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Štefkaja cvijeće je prelijepo i trava... ali one maćuhice i torenia su preslatki. Možda je ona riječ viola značila boju, ljubičasto, neka se jave znalci ima li torenia u još kojoj boji! Bugenvilija... da ne spominjem!
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
ma ja se ne razumijem u te nazive , meni vam je to sve špansko selo...al nema veze bitno da je lijep cvijet a nema veze kak se zove...
![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
torenia je zaista interesantna, podsjeća me na mimulus samo u plavoj verziji...
imaš moju podršku za uređivanje vrta i okućnice! samo naprijed!
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
A jeste smiješne vas dvije
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
ja malo istraživala na netu i imaš pravo pčelice to je torenia...a meni prodali pod viola
![]() |
|
![]() |
|
možda se i zove ja sam dobila sa naljepnicom viola iako mi je bilo malo čudno da se zove baš tako
|
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
joj, pa i ja imam ovo i svima govorim da se to zove torenia...
krasno ti je cviće
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
jako volim cvijeće i uživam kada je sve oko mene puno cvijeća..i uživam na forumu sa svima vama koji volite cvijeće i drago mi je da sam jedna od vas
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Prekrasno je to da jedna tako mlada ženica poput tebe več sada voli uređivati svoj dom i okučnicu.
Ne brini to je tek početak ,a več je sve puno cvijeća i čovjek može samo uživati. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ma mi smo se prije dvije godine ženili pa smo preuređivali kuću jer živimo sa roditeljima od MM pa je tek ovo proljeće došao vrt na red
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
I ja ću u budućosti to raditi, iako sam dodavala na sam korijen humusnu zemlju. Izgleda nedovoljno. Kod mene će se ( ako Bog da) praviti kuća u budućnosti , tako da nevrijedi puno ulagati dok nebude gotovo. Sve će mi prekopati.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
ja sam ove godine uspjela nabavit stvarno kvalitetnu zemlju pa sam u svaku iskopanu rupu prije sadnje stavila i te crne zemlje jer ova naša žutulja nije baš kvalitetna za cvijeće tako da dosta dobro napreduje
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
I kod mene su maćuhice dale sve od sebe, prekrasne su.
A ta trava mislim da i jest neka močvarna, možda joj paše prisutnost vode i vlage. Kod mene je pjeskovita zemlja te se brzo suši. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
moja se primila i dosta raste a posađena je uz jezerce tako da joj je već i malo mjesta pa cu je morat presadit negdje i jedva čekam da procvate da vidim kakav cvijet ima. A mačuhice su me iznenadile da tako dugo cvatu, od jeseni nisu uopče prestale cvjetat
|
|
![]() |
|
Počela sam čupati maćuhice, druga im je godina. Lovila sam sjemenke juče od maćuhica i još nekog bilja, vjetar mi je srušio posudu i sve rasuo u travu
![]() Ta trava je prekrasna, ja imam tako nešto ali neće da raste pa neće. Suši se i nije veća od pedlja. Trudi ću se i dalje kad vidim tvoju ![]() |
|
|
|
![]() |
|
viola |
|
![]() |
|
ukrasna trava |
|
![]() |
|
kod mene još cvatu mačuhice.. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 979899100101 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |