Moja djedovina-sestrin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 979899100101 103> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
sve ti je prekrasno ali pogled na more savršen.... ko u raju! A cvijeće je super
|
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
i ja sam uz more, ali sjevernije, i moji dragoljubi tek niču. tvoje je sve prelijepo!
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dragoljub je posijan usred zime.Možda i prije Božića.
|
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Vrt je uistinu poseban, drugačiji, južni... Pa zar je moguće da dragoljub već tako cvate!?? Moj tek niče!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Vrt ti je prekrasan, sa puno detalja i puno krasnog cvijeća
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() koji prekrasan "autohtoni" vrt prepun očaravajućih detalja ![]() stvarno preprepredivno meni čak ni plava žica ne smeta (podsjeća me na moju pokojnu babu ![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Predivan vrt. Sve je puno raznobojnog cvijeća.
![]() Strelitizia
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Zovemo ga "mexikanac" jer je visok preko 3 metra.To su me djeca.
|
|
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
cikasica ,ono korito od kamena ,cvijece ,limuncic ma prekrasno,al imam i jedno pitanje kakav ti je ono kaktus koji ima kao dvije glave na vrhu,dal si ga tako cijepila il je sam tako izrastao |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Draga Kiki-ko, imaš zaista predivno nasljeđe, tako krasna i prirodno lijepa baština, u kojoj ćeš vjerujem, dugo, dugo uživati sa svojom obitelji.
Sreća je da posjeduješ tu jedinstvenu strast i ljubav prema zemlji, kamenu i bilju, koja izvire iz svakog kutka ovog šarmantnog vrta.
Ne bih nikako rekla da je predivlji, kako ti misliš, baš je očaravajuć takav kakav jest, čak i s tom plavom špagicom što te smeta, možda da je zamijeniš nekim prirodnijeim materijalom, npr.likom?
Naravno, kao i svi, naglasit ću i izdvojit ljepotu tvojeg cvijeća, prije svega veličanstvene ljubičaste šeboje koji u kombinaciji sa nježnim, poput balerina eteričnim žutim perunikama i frezijama, s jedne strane, i s krasnom kolekcijom kaktusa i sukulenata, s druge strane, daje jednu
profinjenu,ali i dinamičnu notu ovog beskrajno simpatičnog vrta.
Moje iskreno divljenje!
![]() |
|
![]() |
|
Sljedeći put ću ih sve porezati.Naravno inkognito.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 979899100101 103> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |