milijun cvjetova |
Odgovori |
Korisnik | |
mfilip98
Novo sjeme Pridružen: 31 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 31 Ožujak 2008 u 23:03 |
Da li netko zna gdje se moze kupiti biljka (balkonsko viseće cvijeće) milijun cvjetova. Zove se još i tisuću jedan cvijet. Ako netko nesto zna neka javi.. Unaprijed hvala
|
|
Sponzorirani linkovi | |
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam jedne godine imala na balkonu milion bells, a kupila sam ga u rasadniku zajedno s petunijama i surfinijama....
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Možeš ga kupiti u gotovo svim rasadnicima i na tržnicama!!!
Ali ne sada jer je prerano sačekaj jos nekih 14 dana i biti ce ga svugdje za kupiti!!!
|
|
lana_1
Odrastao grm Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mogla bi i ja to sebi da nabavim, puzeće biljke me jako privlače.
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mfilip,još da barem pobliže veliš odakle si,možda bi ti i netko od nas dao pobliže informacije (koji rasadnik,trgovina i sl). Cvijet je predivan i ja ga mislim barem,2-3 posaditi i ove godine.
|
|
dada
Nedavno posijan Pridružen: 18 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 69 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo ja kupih prije tocno 4 dana u bauhausu na zitnjaku. ima u svim bojama i kosta 5,50 kn!!
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |