franica - prvi radovi :) |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
Božica-baka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 03 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 193 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 15 Lipanj 2012 u 17:46 |
stolčeki, šamlice, držači za salvete, poličice......sve naj...volim korisne i upotrebljive stvari u kući....
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ooooooo...ovo je fest.....
stolčeki ko bombončeki ![]() ![]() |
|
![]() |
|
franica ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 13 |
hvala,to je i meni palo na pamet, masline, neko mediteransko bilje .....
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
kad si ih već donijela s mora, možda nešto s maslinama? ![]() ![]() to mi je bila prva asocijacija... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
franica ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 13 |
haj moje drage , sad trebam pomoć. donijela sam dvije ukrasne tikvice sa mora, one na kojima su svi dalmatinci učili plivati. treba mi neka ideja.
što mi predlažete.
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Dobro nam došla draga Franice!
![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Radovi su ti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
predivno prekrasno.salvete super.
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
dobro dosla ftanica,krasni radovi,uljepsala si mi poslijepodne
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
dinazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 156 |
jako lijepo mila, i dobro nam došla!!
|
|
![]() |
|
hvala na pohvalama.
voljela bih da su i ljepši kad vidim od vas svih majstorica, jer ja se još uvijek držim početaka, svjetla podloga i salveta. ali narasti ću ja već.
ja sam početnik i do salveta dolazim skupljanjem od susjeda i njihovih klinaca, a da su stare jesu itekako, jer su skupljane po našim tavanima.
![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
dugo te nema, a onda nas jako ugodno iznenadiš... ![]() ne znam jesu li mi zgodniji stolčići ili pak tegla... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Vidim da napreduješ.Imaš neke čudne salvete.To su starinske?
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
evo me ponovo sa mojim črčkarijama
očito da su mi stolci najmiliji ![]() ![]() ![]() ![]() ali tegla mi je ipak najslađa i šašava poput mene ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i ova mala polica ![]() ![]() ![]() eto to je to za sada. |
|
![]() |
|
Božica-baka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 03 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 193 |
franica, da nije bilo pomoći ne bi vidjeli tvoje prekokrasne radove!!!!!!!!!!!!!samo naprijed.....ide mi.u dekupažu...ide mi.........
![]() |
|
![]() |
|
sve se vidi i sve jaaaaaaako dobro izgleda... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Tako mi je slatka ova stolica da sam je morala zarotirati da se bolje vidi.
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
magaly ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 62 |
bravo
![]() |
|
![]() |
|
evo ovo je još dio mojih radova.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
magaly ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 62 |
super je..bravooooo..jeee uspjela si lalalala :D..
drugi put rotiraj slike prije upload-a ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |