BUHAČ gdje nabaviti? |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
maarijanaa ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 21 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 14:20 |
dobar dan,
možda mi vaša mala zajednica može pomoći u potrazi za sjemenom BUHAČA, dalmatinskog.
Tražim nekoga tko mi može prodati sjeme za uzgojiti biljku buhač.
ako netko zna, molim pomoć
hvala
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maarijanaa ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 21 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nitko?
|
|
![]() |
|
dobar dan,
možda mi vaša mala zajednica može pomoći u potrazi za sjemenom BUHAČA, dalmatinskog.
Tražim nekoga tko mi može prodati sjeme za uzgojiti biljku buhač.
ako netko zna, molim pomoć
hvala
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Pozdrav i dobrodošla na forum
![]() Probaj vidjeti na stranici decore buzet, navodno ih oni imaju ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Pitaj Baku Beu, ja sa ga htjela nabaviti od nje, pa mi je rekla da ga je imala dosta, ali da mora pogledati da li je preživio. Sretno
![]() |
|
![]() |
|
palma_freak ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 9 |
potraži pomoć na hvaru od tamo je potekao kod nas danas gaimajako malo ali vrijedi pokušati |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
na Flori na štandu sa začinima prodaju buhač.
mala teglica, odrasla biljka oko 30 cm visine - 10 kn!
|
|
![]() |
|
trava ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Ako je netko još zainteresiran imam nešto sjemena a našlo bi se i koji zaperak.Buhača se inače može naći na više mjesta po srednjoj i južnoj Dalmaciji,kao i u Hercegovini.
|
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Evo bila sam na sajmu cvijeća u Italiji i našla sam samo dvije sadnice buhača. Molila bih ako netko ima sjeme ili sadnice da mi javi pa bih ja kupila malo jednoga ili drugoga.
|
|
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
ja cu imati kasnije sadnice
|
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Jeeee, ja bih se odmah prijavila bar za tri-četiri sadnice samo napiši na pp cijenu ili ovdje,kako želiš pa se čujemo.
|
|
![]() |
|
Zora ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 31 Prosinac 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1 |
Evo i mene. Jako sam zainteresirana za buhač, ali gdje god pitam nitko nezna niti za sjeme niti u lončanicama, a živim u Splitu. Možete li mi poslati malo sjemena ili reći gdje ga ima. Jasno sjeme plačam. Hvala |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
nemam sjemena vise jer sam posijao, ima sadnice ali su jos malene, trebale bi jos malo narasti. Imamo postu pa biljke stignu gdjegod :)
|
|
|
|
![]() |
|
Dado odmah se predbilježujem za bar 5 sadnica. Molim te javi mi kada bude spremno za slanje.
|
|
![]() |
|
darijaz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 138 |
dali je taj buhać toliko dobar za vrt . imam tetku u rudi onda bi sigurno ga trebalo biti kod nje , probat ču nabaviti ali tek na ljeto, valjda nije kasno. može li on opstati u slavoniji ili se mora sijati svakog prolječa.
može li mi netko objasniti funkciju buhača , jer vrtlaricu nisam gledala. hvala. |
|
![]() |
|
Buhač je dobro staviti među mahune i blitvu jer odbija one crne mušice.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Macerat cvijeta je odlicni prirodni insekticid, koji se raspada nakon par dana na suncu pa nema stetnih posljedica.
|
|
|
|
![]() |
|
astrid7 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Travanj 2012 Lokacija: Sesvete, Zagreb Status: Offline Bodovi: 23 |
dobar dan...vidim da imate sadnice buhaća..ak netko prodaje il sjeme il sadnicu nek se javi u pp
|
|
![]() |
|
danci68 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 23 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
dado 84, lipo te molim za pomoc, neznam izvorno ime buhaca i neznam ga naruciti.. fala
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |