Florijana Rijeka 24.09-27.09.2009 |
Odgovori |
Korisnik | |
AgavaL
Upravo klijam Pridružen: 20 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 122 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 16:05 |
Sponzorirani linkovi | |
AgavaL
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro ti se čini! Već su nas riječke forumašice i ukorili. Bile tamo, pile kavicu, tržile a nitko ni klik da napravi. Šteta da nisi malo veće slike napravila! Dobro, vidim da si možemo sami povećati!
Sad neka znalci kažu koja je to penjačica slikama u prvom redu?
|
|
AgavaL
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pored svih Rječanki, rječki sajam slikala Lošinjanka.
Bravo Agava L Jesi li kupila ruseliju, za kaktuse ne moram ni pitati |
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koja ljepota- ruselija pa oni lukovi sa dipledenijom
bolje da toga nema ovdje kod mene jer bih bankrotirala AgavaL zahvaljujem na trudu da nam prikažeš cvijetne ljepote |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala agava, bilo bi još ljepše da si nam se pridružila kad si već bila u Rijeci.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bako, nisam sigurna ali mislim da su u prvom redu slika dipladenije ili mandevile. Ako griješim neka me netko ispravi.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno..već vidim šta bi bilo da tako nešta ima kod nas..
|
|
AgavaL
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok, bila sam jako skromna što se šopinga tiče. Ruseliju sam držala u ruci ali kad mi je gospodin rekao da je na zimu moram spremiti u kuću odustala sam od nje zbog nedostatka prostora i odlučila se strpiti do proljeće kad će jedna svakako postati moja. Oduševilo me što je bilo lijepih ruselija po 25 kn dok ih kako čujem prije nije bilo ispod 40 kn. Tko zna možda do proljeća još pojeftine
Triša, bilo bi mi zadovoljstvo da sam imala priliku popiti kavu s vama no nekako mi je promakla obavjest o vašem susretu ali se nadam da će biti još prilika. Evo još par zgodnih sličica -Kako stavljate velike slike? Na image shack promjenim postavke na 640x480 no one mi oped ispadnu male !?! |
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |