Dioklecijanovi podrumi |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 06 Svibanj 2007 u 17:28 |
Ostala sam bez daha...
Slike će vam sve reći.... Evo samo jedan mali dio priče ostalo ću staviti na aranžmane... ili za svaku forumašicu neki cvijetić za koji se interesira... |
|
Sponzorirani linkovi | |
angi
Odrastao grm Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sjećate se kako je govorio Mladen Delić
'' pa ljudi je li to moguće''
sjajno
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je praznik za oci
jednostavno prelijepo Hvala ti Donata sto si i nama docarala kako je lijepo bilo |
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Donata predivno. Baš ti zavidim bila sam na proputovanju kroz Split ali su tek unosili cvijeće i pripremali za izložbu tako da mi je promakla sva ova ljepota.
|
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moji dečki su poludili samnom, cijeli dan im pričam samo o izložbi...
Pokušavam im dočarati kakav je ambijent u podrumima... a oni to jednostavno ne razumiju... oni su se oduševili samo ovom slikicom "travnatog" psa... Prekrasan je |
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Onaj aranžman sa jabukama je mrak
|
|
Donata
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo još jednog jabučnog...kad ti se sviđa i jednog sa kruškicama.. |
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rijeci su suvišne za ovako nesto....
|
|
Donata
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Točno tako....ja sam se tresla od uzbuđenja ....a MM se smijao...ali je i njemu bilo drago ovo pogledati.... Mislim da vam je jasno da imam mali milijun slika...i da ćete htjeli vi to ili ne sve pogledati s vremenom... Ažurirao Donata - 08 Svibanj 2007 u 22:21 |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma vidi se iz naših komentara,rijetkih,da nećemo više slika
sadmo daj donata,početkom 6 mj.ću ja nastaviti kad sa flore dođem
Ajme ovaj sa kruškama je krasaaaaaan
|
|
Nina
Već proklijao Pridružen: 30 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 233 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako mi kažemo, drama dobro!
|
|
Donata
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A bilo je i za...malo kafenisati... |
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Donata samo ti stavljaj slike. Znam da se ponavljam ali sve je preeeedivnoooo
|
|
Donata
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo još slika sa izložbe koje sam prebacila na kompić...dalmatinski đir...
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ponavljam se ali moram zaista je prelijepo
|
|
Donata
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na samom ulazu s jedne i druge strane bile su obješene ove krasne žute brnistre... - zadnja slika...
Sada trenutno u Dalmaciji su u cvatu.. Vidjela sam da ih formiraju isto u stablašca... tipa calistemon....ali nisu nikako za rezane aranžmane jer odmah uvenu....Oprostit ćemo im ta dva velika rezana aranžmana... Zato su se pokazali sa starinjskim detaljima....naših nona cviće iz škafetina i stari radio i starinjska polica za cviće na nogarama kakvu je imala moja nona .... |
|
lana2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Donata Ovih dana su po našim parkovima posadili novo cvijeće sva sam se raspametila koliko ima eksplozija boja. Morat ću krenuti s fotićem pa da vam malo pokažem tu ljepotu.
|
|
Donata
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I kod nas su sređivali parkove...uglavnom radi turističke sezone....Lana mogli bi otvoriti temu - parkovi u našem gradu...pa slikice i opisi... |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E mogli bi.Kod nas su neki dan "patku"(ili kokoš?!?) zasadili i "cvijet" a mislim da su onda i "barokni par".Naime,na nekoliko mjesta u gradu su složili nekoliko metara velike,hmm skulpture recimo,koje zasade cvijećem i to bude predivno.Ma niš uslikat ću vam ih
|
|
lana2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlična ideja Donata. Dakle fotići u ruke i krenimo.
|
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |