Varaždinu na placu... |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 20 Travanj 2013 u 23:12 |
Drage moje cvjetne prijateljice i prijatelji...na Vaš "nagovor" otvaram temu o ponudi na varaždinskom placu..nadam se da ću Vas što vjerodostojnije informirati i o cijenama i o nazivima biljaka(to će biti malo teže)
Pa za početak...http://www.youtube.com/watch?v=LUzkDc2gjJk |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bome dobra ponuda, za 100 kuna svašta nakupuješ. Nadam se da će biti i za mjesec dana, jer ja dolazim Roku na prvu pričest, ovaj put idemo na plac na kavu u Simfoniju.
|
|
život je more
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lovro, srce će mi otkazati...
Ja se selim u Varaždin!!! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nadam se da će takva ponuda biti i u Ludbregu
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lovro, pozdravljam otvaranje ove teme a i pjesma na početku je sa stilom.
lijepo je vidjeti sve ove biljčice koje se prodaju u tvom Varaždinu. |
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vrtna tradescantia...čisto bijela...10 kn
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..sedumi? .....5 kn-10 kn
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..sve po 10 kn! - to je uglavnom cijena kod "profesionalaca"...dok kod bakica kupiš prekrasne primjerke po 4-5 kn...
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
joj lovro, baš ti zavidim na mogućnosti svakodnevne posjete varaždinskom placu
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lovrek, dobra ti je ideja pokazati nam bogatstvo varaždinskog placa. Ti slikaj, mi bumo uživale. Sreća da nije blizu Varaždin, jer kolko bi nas navalilo tržiti, mam bi digli cijene
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lovro, kak nas mamiš !! Na varaždinskom placu je ponuda puno bolja nek u Mbm-u!! I cjene su puno, puno povoljnije !! Sva sreća kaj nijedno prijepodne nemam , tražila bih neki izgovor da moram u Varaždin ! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |