Biljanin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 30> |
Korisnik | |
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 13:45 |
Pozdrav svim dragim i kreativnim ljudima na ovom forumu.Zivim u Rijeci (rodom sam iz Vukovara), slikanjem i decoupage-om , bavim se vec vise godina, onoliko koliko mi to vrijeme dozvoli.
Unaprijed se veselim razmjeni iskustava i druzenju s Vama.Evo nekih od mojih radova |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
biljana dobro nam dosla
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() lijepi radovi a mene osobno se najviše dojmio stolac sa čipkom
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
biljčice dobro došla........eto dok si ti jučer postavljala slike u galeriju nas par tete salveta smo se našle na kavici iza dva lava..........nadam se da ćeš nam se pridružiti na sljedećoj kavi....
jako su ti lijepi radovi a o meni je za oko zapla stolica s ćipkom
|
|
![]() |
|
Hvala File, to mi je prvi pokusaj, drugi put ce biti bolje
|
|
![]() |
|
Hvala mare-nostrum, obavezno cu vam se pridruziti iduci put na kavici
|
|
![]() |
|
Kaca ti si suuuupeeer!
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Dobro nam došla!Radovi su prelijepi i odaju osobu sa iskustvom u ovoj tehnici,sve je super ali onaj noćni ormarić me je očarao!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Biljana dobro nam došla, a radovi....ma radovi su ti prekrasni!!!
Uživala sam gledajući ih.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Lijepi radovi!!
![]() Javi se ! Organizirat ćemo Riječku kavicu sa prodajom ili razmjenom salveta. |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Krasni radovi, fora su mi čak i one kartonske kutije onako dotjerane! Dobrodošlica i od mene!!!
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Dobro došla, nek ti nama imaš svoj kutak među galerijama sad
![]() Onaj smeđi ladičar ti se divno uklapa u sobu kolko vidim, a ružičasti shabby kutak si baš s mjerom uredila, pohabano bijelo i stare fotke odlično idu skupa, a uz to si sa stilom i decentno ružice odabrala i ukomponirala ![]() Sve pohvale i za ostale uratke i pothvat na kutijama, stvarno neobično za vidjeti, a efektno! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |