monna-1 - decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 16> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 22 Listopad 2009 u 13:49 |
Konačno da se prebacim sa decoupage radovima na pravo mjesto!
![]() Za početak: "Šumske vile u lišću"
..boca je ukrašena pravim žirićima koje sam pokupila u prirodi. (i perlicama)..
![]() ..sa druge strane
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zimska kućica:
...ulaz u kuću..
![]() ..pogled "iz kuće" kroz prozor..
![]() ![]() rađena je malo reljefno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ancii ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Monna prekraaasssnoooo, pa ti si umjetnica prava
![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Boce su ti veličanstvene...posebne.....
![]() |
|
![]() |
|
chiarita2 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
predivne boce!!!
|
|
postala sam bogata 20.07.2007.g., a sad bi htjela biti još bogatija....
|
|
![]() |
|
ana_s ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 05 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 95 |
vile su prekrasne..dobro došla i samo naprijed..i ja sam nova u ovim vodama...
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Neviđene boce, čestitke za ideju i izvedbu!!
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
monna sta rec osim - genijalnooooooooooo i originalno,bravo majstorice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Drage cure, hvala svima od srca!Pusa svima!
![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Prekrasne boce naročito ova druga, bravo
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Prekrasne boce ali prije svega prekrasne ideje
![]() |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
![]() ![]() Boca je mrak!!!!!!!! Evo sedim i gledam i gledam i ne kuzhim kako si napravila reljefna vrata.... Prekokrasno! |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Mona...predobro.....kao što je i sve ostalo iz tvoje čarobne radionice vilovito...smotala si me ljepotom da neznam više ni pisati. Bravo draga.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasne boce, ali ona zimska.......fantastično!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Gdje da nadjem smajlica koji pokazuje da sam pala u nesvijest?
Jel samo da znas, upravo mi se to dogodilo... ovo je taaaaako lijepo da nemam rijeci kojim bih opisala. Evo zamjenski smajlic ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Drage, puno vam hvala! kad imam puno ideja, nestane materijala, i obratno...
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Ovo je stvarno predivno...ja za sada samo gledam vaše radove, nemam još hrabrosti pokušati tako nešta napraviti ali oduševila me ova zimska boca...predivna je
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Znaš mona ...nisi ni svijesna ...koliki je poklon to što nam dozvoliš da uživamo u slikama tvojih prekrasnih radova....treba li nam više?
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |