Molim malu pomoć |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 07 Siječanj 2010 u 14:53 |
Otvaram ovu temu jer mi je potrebna mala pomoć...Naime imam vrtno jezerce i lani nisam imala u njemu nikakvih biljki..Voljela bih ove godine posaditi nešta u jezerce ali neznam što, a neznam ni dali je to moguće jer je jezerce plastično...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kolika je dubina ako je više od 50 cm ...lopoč
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Dubina je oko 60-70 cm..
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
vodeni zumbul isto je jako lijep
|
|
![]() |
|
I to mogu stavit u jezerce iako je plastično??
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
možeš bez brige,možda čak i ja složim neko manje u posudi makar.Ak se bojiš komaraca stavi unutra zlatne ribice i riješeno
|
|
![]() |
|
Puno hvala..
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
nema veze što je plastično, moje ima najlon samo je veliko...možeš staviti i vodene perunike ja imam žute i one sitne plave..možeš pogledati na mojem vrtu mislim prva stranica...samo nesmiješ pretjerati sa količinom biljaka
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |