Philodendron - koja vrsta? |
Odgovori |
Korisnik | |
chalatea77
Novo sjeme Pridružen: 10 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 9 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 15 Veljača 2011 u 11:18 |
Dobila sam reznicu i po mojoj pretpostavci radi se o philodendronu, ali neznam koja vrsta, niti sam sigurna da će u vodi pustiti korjenje da se može posaditi,
evo prilike da malo fotkate svoje philodendrone i da date savjete o tome kako ih oblikujete, presađujete kad postanu ogromni, i koji su se stupići za penjanje pokazali najboljima......
|
|
Sponzorirani linkovi | |
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imala sam godinama takvoga, ali ni dan danas ne znam kak se zove. Dobro nam došla na forum.
|
|
Tanja 20
Pustio korijenje Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 20 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 294 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hm, kad bi mogla malo bolja slikica lista, ili full cijele biljke.
Ima jako sličan tome, p.red emerald, p.gold fire, ili Philodendron erubescens "Blushing Philodendron", daj si uguglaj taj zadnji, rekla bih da je najvjerovatnije on, iako ne mogu sa sigurnošću reći. |
|
"Velika srca vole, dok mala traže da budu voljena"
|
|
chalatea77
Novo sjeme Pridružen: 10 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 9 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
S obzirom da si imala tu biljčicu, znaš li barem da li će pustit korjenje ako je u vodi...
|
|
Tanja 20
Pustio korijenje Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 20 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 294 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trebalo bi pustit korijenje, ima puno koljenaca, vjerujem da hoće, samo budi strpljiva!
|
|
"Velika srca vole, dok mala traže da budu voljena"
|
|
dmirce12
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bez brige sirurno će pustiti korjenčiće jer radi se o jednoj vrsti filodendrona koji inaće lako puštaju korjenčiće.Evo ovih dana i ja namjeravam jednog razmnožiti tako da ga stavim u vodu premda se lako ukorjeni i u zemlji,ali ovako je sigurnije.Pozdrav
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |