Moji radovi |
Odgovori | Stranica 123 8> |
Korisnik | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 24 Rujan 2007 u 13:34 |
Možda bi bolje bilo da su na postu suho cvijeće i aranžiranje no kako je to moj ručni rad ja ću to ipak tu staviti(a za tamo ostaviti mjesta pravim uradcima)
Nešto baš i nemam doma toga jer većinu podjelim no ovo je ipak ostalo.Malo je već jadno jer je par godina staro i mislim da ću ove zime prionuti poslu i nove napraviti.
Ovaj nije ni rađen da toliko dugo stoji.Napravila sam ga prošle jeseni i nekim je čudom još tu.Tu se vidi(ZA ANDREU) kako će bobice izgledati nakon nekog vremena(a ne znam ima li šipka ali isto će biti i sa njim)
ovaj je star nekih 4-5 godina i stvarno vapi za osvježenjem.Suhe pupoljke ruža sam pošpricala zlatnim sprejem...
"vaza" od kartona sa osušenim ružama
|
|
Sponzorirani linkovi | |
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo su tzv.slike
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
aurora2
Trajnica Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A sta ti to molim te znaci "pravi uradci"?? A sta je ovo tvoje? Mislim, znam ja da si ti skromno stvorenje ali ako se imas sa cime pohvalit, zasto da ne? Sad ces ionako dobit kritiku sta si sa ovim tako dugo cekala i tek sad stavila na forum. U svakom slucaju
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čekaj kad dođe vrijeme adventa,pa kad vas zasipam slikama aranžmana,bora,kuglica.....
|
|
aurora2
Trajnica Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jedva cekam....
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zeno svaka ti cast |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nemam riječi!!!
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaki komentar je suvisan.....
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam no iskreno meni to i ne izgleda najbolje.Neke,koje su mi baš lijepe bile,sam podjelila.Tako da se ovim baš ne hvalim al ću se zato hvaliti oko Božića .Što se toga tiče stvarno nisam skromna i mislim da svake godine prekrasan bor napravim,naravno da bor kupim (i izludim dečke u rasadniku kod traženja idealnog)ali nakit sama radim.Ok nekad budu kupovne kugle ali često ih sama radim(a tek jaslice i bor vani,i aranžmani,adventni vijenac za stol i vrata...)
Radite li vi išta tako sami?
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja kuća ti je za Božić kao da elektri ne plaćam račune, ali ne kao ameri šarenilo, već 2-3 boje uz razne girlande, mašne iz kućne radinosti, jaslice također i ostali detalji. Mislim da će ovaj Božić biti jako zanimljiv kad počnu slikice. A za aranžmane i vjenčiće stvarno nisam nadarena, koliko voilm cvijeće toliko sam za tu umjetničku stranu totalni neznalica, zato takve stvari kupujem od onih koji to znaju i slažem jedno s drugim.
No , ponavljam ovo tvoje je stvarno |
|
angi
Odrastao grm Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha za tvoje ideje i radove,
uistinu su prekrasni i insiprativni ;
ova tema je svevremena, samo je očito uz ljubav potrebno i umijeće pa nas je više koji se divimo ;
u svakom slučaju Božić je vrijeme kad svatko pokaže svoju kreativnost makar u samom kićenju bora i bit će vrlo zanimljivo uz ovaj forum ove godine
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
TeaK,ni je ne svodim kićenje na par tisuća žarulja,nego volim sama raditi aranžmane i te sitne gluposti
|
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ja tek sada ovo vidio...
Šta reći? Predivno. |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dakle, i meni je ova ljepota do sada promakla.
Shasha Jedva čekam da vidim božićne uratke, ovi su prekrasni, a kakvi će tek oni biti?!!!! Lani sam jedino napravila adventski vijenac od šišarki koje sam donijela iz dalmacije. Ažurirao lana2 - 27 Rujan 2007 u 13:32 |
|
kika
Odrastao grm Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha, ludilo. Imaš smisla i neodustaj.
|
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha svi su lijepi ali ovaj sa papričicama i ružama je ..
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I meni se jako svidjaju tvoji uradci....volim takve stvari...
|
|
angi
Odrastao grm Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da svoju radost podijelim s vama i pokažem vam umijeće naše Shashe kojoj se zahvaljujem na prekrasnom daru
Ažurirao angi - 28 Listopad 2007 u 15:21 |
|
Odgovori | Stranica 123 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |