Pronalazak cvijeća, bilja... |
Odgovori | Stranica 123 19> |
Korisnik | |
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 21 Ožujak 2007 u 12:47 |
Dosta dobar izbor cvijeća je u Baumaxu, a ponekad se nađe i dobrih biljčica u Pevecu.
|
|
Osijek prelijepi grad na Dravi
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Cvijetić
Novo sjeme Pridružen: 09 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 37 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo ako imaš sreće pa dođeš dok su biljke svježe stigle.
jer kod njih nakon par dana poćinju polako da gube na kvaliteti. puno ljudi ih mrcvari a i nisu im baš uvijeti idealni za biljćice. ali kada dođeš u pravo vrijeme, onda ima puno toga za pronaći zanimljivog!
|
|
vučica
Novo sjeme Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja još uvijek dajem prednost cvjećarnama tamo su uvijek voljni dati savjet uz pojedino cvijeće a i najsvježije je...
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Istina samo je cvijeće u cvjećarnama puno skuplje. Ima dobrog cvijeća i u vrtnom centru.
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
najbolje obici i jedne i druge i vidjeti kakve su cijene i kakva kvaliteta. pa onda odlućiti.
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja iskreno imam losa iskustva sto se tice kupovine u cvjecarama zato najcesce cvijece nabavljam u rasadnicima i vrtnim centrima ili od nekoga ko ima neki lijep cvijet pa uzmem pelcer ili sjeme
|
|
primorka
Mladi grm Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slažem se s dinom. Ja uglavnom "kradem" cvijeće od poznatih , ali kažu da tako bolje uspijeva
|
|
Cvijetić
Novo sjeme Pridružen: 09 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 37 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja uglavnom nabavljam na tržnicama, uvijek je dobro i sviježe.
|
|
primorka
Mladi grm Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja na tržnici svake godine kupim verbene. To mi je krasna ljetnica. Zna li možda neka kako bi ja to mogla sama uzgojiti?
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sijanjem sijemena u rano proljeće.
|
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Često mi se u cvećarama sviđa neka biljka i kada pitam kako se zove i kakve uslove traži, prodavci pojma nemaju. Imam loše iskustvo i sa kataloškom prodajom biljaka. Naručio sam žuti Amarilis, dobio lukovicu i kada je procvetala, ono bela boja sa svetlozelenkastim šarama. Crveni zumbuli su narandžasti. Lepi su i oni, ali to nije ono što sam hteo. Ima i cvećara u kojima znaju sve o biljkama koje prodaju. Bolje je i da kažu da nemaju pojma, nego da daju pogrešne informacije koje mogu ubiti biljčice. Biljke nabavljam na sve moguće načine, od poznanika, na pijaci, preko kataloške prodaje, iz cvećara i sl.
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na sve moguće načine, ali uglavnom kupim ono što mi se sviđa i čemu nemogu odoliti!! Nešto i "posudim" od mame.
|
|
angi
Odrastao grm Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
srećom imamo i ovaj forum i divne članove te stoga do željenog cvijeća se dolazi i na ovaj način;
još jednom velika hvala na pomoći
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme siročići.Angi reci jesu se oporavili,ovako jako loše izgledaju.E da ja svuda nabavljam cvijeće,no najviše volim u vrtnim centrima(ne onima a-la Baumax ili Pevec)di rade pravi cvjećari i koju uzgoje to cvijeće koje kupim.No kupim ja i u Pevecuako ne mogu odoljeti.
|
|
angi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sad ovi cvijetići izgledaju ovako;
ovo je jedna slika, ima i boljih
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drže se još.Anqi,utisni ih u zemlju,sve ovo smeđe što je vani.Biti će ti ljepši grmić a i mladi će se prije zakorjeniti.
|
|
angi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala na pomoći, već sam formirala zelene grmiće, bit će i cvijetića
|
|
Hele
Mladi grm Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zanima me ako netko možda zna gdje u blizini ZG ima neki dobar rasadnik - da su cvječke u dobrom stanju , a da nije preskup.
|
|
mima
Pustio korijenje Pridružen: 06 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 320 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tibore, kupi si onu dracenu (69 kn) slika iznad kaktusa.
Za kuću su preporučljive biljke s okruglim lišćem, nikako sa šiljatim. Bit će dobre energije |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To je dracena????(iznad kaktusa)
E meni zapela ,a naravno šta drugo,dracena iznad yuceJoš da se vide cijene
|
|
Odgovori | Stranica 123 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |