Uradi sam |
Odgovori |
Korisnik | |
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 28 Rujan 2013 u 12:17 |
Kao što i sam naslov teme kaže, ovdje možete donositi neke jeftine i praktične savjete kako npr. od nekih starih stvari ili predmeta načiniti nešto novo, dati mu neko novo značenje, oblik i svrhu...Ima toliko toga, treba samo malo mašte i volje i začas se može iz nečega što je trebalo završiti u smeću, reciklažom i dobrom voljom može pretvoriti u neki novi komad namještaja, cvjetnjaka ili bilo čega što vam padne na pamet...Izbora je mnogo...Ovdje možete donositi svoje ideje ili ih samo negdje "posuditi" i tako potaknuti i druge da se trgnu i iz stvari koje ničemu ne služe, naprave nešto novo, praktično, jeftino, lijepo i zanimljivo, a prije svega da služi svojoj novoj svrsi i da je prije svega korisno..
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trenutno nemam baš previše vremena za maštanje, ali sam zato posudila nešto što mi se jako dopada, pa sam to odlučila podijeliti s vama ovdje....Evo koliko je samo puta postavljeno pitanje kamo sa starim automobilskim gumama ? ....Ja sam malo ajmo reći lutala netom i naišla na nešto jako zgodno što bi vas možda moglo zanimati pa evo ovu " posuđenu ideju" donosim i ovdje... |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako i sami imamo starih automobilskih guma koje stoje na tavanu i ničemu ne služe, a zima je dovoljno duga, sve više razmišljam da i sama napravim nešto slično ovome....izgleda tako jednostavno, praktično lijepo i korisno..... |
|
|
|
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pratim.
|
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo još malo posuđenih ideja |
|
|
|
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
ideje su super!
|
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ehhhhhh, da Kaktusiću, još ih samo provesti u djelo, onda će biti lakše pričati o tome..ovako je to još uvjek ostalo samo na posuđenim idejama... |
|
|
|
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa od ideja se i kreće,a do djela.... valjda ćemo doći... jednog dana
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
@kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kada isprobaš slikaj pa svima pokaži
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |