Moja džunglica |
Odgovori |
Korisnik | |
piky
Nedavno posijan Pridružen: 03 Srpanj 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 57 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 25 Srpanj 2014 u 02:27 |
Ovo je moj prvi vrt u kojem uzgajam sve i svašta- od začinskog bilja,cvijeća,povrća i koja voćkica.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
piky
Nedavno posijan Pridružen: 03 Srpanj 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 57 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Amarilisi, močvarci. Cinije Jagode grah mahunar Eksperimentalni batat Origano - spreman za treće šišanje |
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je najveseliji vrt na forumu!
|
|
piky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ,svaka moja sadnja pa i u tegli zavrsi đunglicom takav sam,no bitno je da se ja snalazim i uzivam a ak se jos nekom svidi super
|
|
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
piky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala.stalno se nesto radi neke kulture se poberu pa idu druge i tak sad trenutno rajcica,krastavci mnostvo tikvica se bere ,stavim jos koju slikicu ,a bilo me malo trta jer neki ne vole te djungle gdje se ispreplecu povrce i cvijetnjak ,ja volim.
|
|
johori@net.hr
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni se je tvoja dzunglica jako dopala ! Veselim se novim slikicama ! |
|
Golden Leo
Upravo klijam Pridružen: 20 Lipanj 2010 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 143 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno! Taj spoj cvijeća i povrća uvijek mi je fantastičan!
|
|
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo!!! Sve krasno uspijeva u suživotu i napreduje!!! Za svaku pohvalu!!!
|
|
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene da pozdravim novi rascvjetan vrt!
|
|
arčik
Odrastao grm Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
piky, tvoja džunglica je slična mojoj džunglici...znači...imamo puno zajedničkog...začinsko bilje, cvijeće, povrće i koja voćkica...fali još koja vinova loza, pa se može reći da smo na istom kursu...
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
djungla je predivna...ti sikaoja samo da stane jedno kraj drugoga...tako volim...a kakav je to mocvarni amarilis?ja imam obicni...koja je razlika?...mozda mogu i ja svoj staviti u zemlju na proljece nakon susenja?....bas me zanima pliz....
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepo je u tvojoj džunglici, ima puno cvijeća
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |