Moj vrt seoski |
Odgovori | Stranica 123 66> |
Korisnik | |
mali gogo
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 20 Veljača 2008 u 11:06 |
Evo da se i ja predstavim sa par 'prošloproljetnih' slika iz mog predvrta ispred kuće. Inače imam i veliki vrt oko vikendice koji je još u fazi izgradnje, a o kome nešto piskaram na mojoj stranici www.mojvrtseoski.izhr.com |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam doša i još bolje nas ocarao svojim lijepim vrtom!!!!
Obozavam vodene vrtove... pogotovo amfore kao njegov element!!!!
Jednom rijeci predivno!!!!
Jesi to sve sma napravi ili ima jos negdje i bolja polovica skrivena u pozadini
I ps. gdje si nabavio amforu???
|
|
maso
Odrastao grm Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...krasno izgledaaaa...a amforu istu sam juce vidjela u pevecu , mislim da nije iznad 100 kn cijena
|
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došao! Prekrasno je- posebno mi se dopada stolisnik, a i dragoljub je sigurno bio prekrasan kad je procvao!
|
|
mali gogo
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nema skrivenih boljih polovica u pozadini (još ne) , sve sam sam napravio!
Amfora je kupljena u Baumaxu za 200 kn. Nedavno sam bio u Pevecu u ZG i identičnu amforu vidio po cijeni od oko 100 kn.
Isti program proizvoda od terakote (po malo višim cijenama) ima i u osječkom Pevecu, ali nažalost amfora još nemaju.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno predivno izgleda kada voda tece.... pa bi malo pokupio ljepote iz tvog vrta i ubaco u svoj
moram nabaviti tu amforu ove godine...
|
|
TILjO
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jezerce me očaralo... Predivno izgleda...
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kada budes imao vremena opisi nam malo kako si ga stvarao i sta je sve upotrebito... Jer siguran sma da ce mnogi pozeljeti ovako nesto imati u svome vrtu!!!
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa ovo je neviđeno, zaista prekrasno. Ajde opiši nam kako je sve nastalom, kolika je kvadratura pojedinog djela, što je sve posađeno, koliko vremena si izgubio (pardon dobio. jer to nikako nije izgubljeno vrijeme) i isto tako ne manje važno koliko treba minimalno potrošiti za nešto tako bajkovito.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo me opet. Otišla sam na tvoju stranicu i skoro pala u nesvjest. P tamo sve piše, samo sam malo prolistala, a li obećajem da ću sve proučiti od a do ž, jer sam vidjela da je puno korisnih informacija i ideja. Kad sam pak vidjela da imaš narančasti zumbus, ostala bez teksta.
Bravo, bravo, ja sam naravno amater i vrt i dvorište mi je hobi i zabava, a li ovo što si ti pokazao - nemam riječi.
super si - odoh natrag na tvorju stanicu, potpuno me zaokupila i dobro nam došao, da te nema trebalo bi te izmisliti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
TILjO
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam prošao po tvojoj stranici na brzinu... Ima super ideja i slika! Odlično!
Nisam nigdje na stranici zamijetio da piše odakle si?? |
|
TILjO
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A listajući tvoju stranicu sam saznao da imam grm koji se zove japanska dunja... Bravo ja... Hehe...
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A zašto ja ne mogu prolistati onaj www?
|
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mali gogo prekrasan vrt.... andrea ni meni ne otvara...
|
|
maso
Odrastao grm Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mali Gogo ja sam amforicu juce vidjela u osjeckom Pevecu! :)
|
|
nera
Već proklijao Pridružen: 02 Listopad 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divno, bezteksta sam. a ni ja ne mogu prošetat starnicom. a zašto???šmrc
|
|
Life is like box of chocolate...
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mali Gogoi stranica i ovo ovdje.
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno. Svaka čast...
|
|
mali gogo
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima na pohvalama!
Ako ne možete uopće otvorit stranicu, onda vjerojatno taj tren stranica nije bila dostupna. Često im se to događa u zadnje vrijeme, ali je kratkotrajno.
Ako vidite početnu stranicu, a ne možete otvarat druge stranice, hm, kažu mi da Firefox i Opera posljednji znak '/' u adresi podstranice zamjene za '\'. Još nisam odgonetnuo zbog čega se to događa. Jednostavnom promjenom znaka '\' u znak '/' gore u adress baru ispravlja se greška i stranica se može otvorit.
Pokušat ću to riješit što prije.
Tiljo, iz okolice Osijeka sam. Vikendica mi je na obali Drave kod svetišta svete Ane u Bistrincima, općina Belišće. (Hehe, ako vam ova adresa što govori.)
|
|
|
|
mali gogo
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša sviđa ti se zumbul "Ciganska kraljica"!
Ta sorta je česta u našim trgovinama. Bogato cvjeta, a žari se kao da je flurescentan (pogotovo se taj "efekt" primjeti predveče). Nešto slično kao kod obične naranđaste kadifice.
|
|
|
|
Odgovori | Stranica 123 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |