biksi /nudim-trazim |
Odgovori |
Korisnik | |
biksi
Nedavno posijan Pridružen: 18 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 92 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 04 Travanj 2013 u 13:17 |
Zdravo imam nesto semena sledecih perena, delphinium polemonium Purple Rain gunera gailardia arizona sun verbena bonariensis epilobium lobelia siphilitica aruncus dioicius astilbe vr. pumila u zamenu ponudite nesto interesantno |
|
Sponzorirani linkovi | |
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zdravo i tebi biksi, ne znam što bi to bilo tebi interesantno, ovo sve ponuđeno uzgajam godinama. Konkretiziraj, što te zanima. |
|
biksi
Nedavno posijan Pridružen: 18 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 92 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zdravo Baka ,da li imate iskustva sa semenima perena,od prosle godine mi je ostalo nesto Jelittovih semena,a ja nisam u mogucnosti da ih zasejem.
Pozdrav, biksi |
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam dugogodišnje iskustvo sa sijanjem perena. Sijem veći dio godine, osim za najvećih vrućina, a onda je i tako vrijeme godišnjih odmora.
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |