Paniculata Hydrangeas |
Odgovori |
Korisnik | |
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 14 Svibanj 2008 u 11:06 |
tek nakon tri godine mi je podario prve cvijetove
još je mali ali obožavam ga i jedva čekam da se razbuja Latinski naziv:Paniculata Hydrangeas
Narodni naziv:
Sadnja: u proljeće
Visina:
Oblik: grmolik
Cvjetanje:
Boje: najčešće bijela
Razmnožavanje: reznicama
Prihrana i zaštita:
Položaj:hladovina ili polusjena
Temperatura:
Vrt ili posuda: vrt i posuda
Ostalo:
|
|
Sponzorirani linkovi | |
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uskoro ce i tovj primjerak da procvjeta!!!
Nego jeli isto bijele boje??
|
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prošle godine je bio bijeli...a sad mi se čini kao da je malo žućkast....al vidit ćemo kad skroz procvjeta
|
|
kika
Odrastao grm Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne razumijem kako je proše godine bio bijeli, a ove godine veliš da će ti prvi puta cvasti?!
|
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nisi me skužila...napisala sam da je prvi put procvao nakon tri godine...a to je bilo prošle godine
a sad čekam da procvate ove godine
|
|
kika
Odrastao grm Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tenks, sada mi je jasno.
Ja sam je nabavila ove godine i bila uvjerena da će odmah procvasti. Znači da moram biti strpljiva.
|
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tko zna možda tebi procvjeta i prije.....jer moja kujica je bila nestašna i "orezivala" mi grmiće al uozbiljila se i ne dira ih više
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam u proljeće kupila svoj i sad mi cvate.Malecki je(nakon sadnje je bilo mraza pa je prve graniče oštetio) no ima 3-4 cvjetića.
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |