Akebia Quinata |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | ||
blaze ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 11 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 23:44 |
|
ima li tko iskustva s ovom biljkom?
slike su s weba
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ovo prvi put vidim - predivno!!!!!!!!!
javiće se znalci sa informacijama, bez brige.............
|
||
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
||
![]() |
||
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
|
Poluzimzelena penjačica,listovi prilično sitni kao i cvjetovi. literatura kaze da brzo prekriva veliki zid ili suho drvo,no kod mene nije tak brza,mozda zato kaj joj se svake zime smrzne gornja trećina grana.Sve u svemu-nisam baš impresionirana.poz
|
||
![]() |
||
Tanja 20 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 20 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 294 |
|
|
||
"Velika srca vole, dok mala traže da budu voljena"
|
||
![]() |
||
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
|
Tanja 20, ti ju imaš ili...???
Prekrasna biljka da krasi ogradu!!!! |
||
Varaždin, stari moj grad!
|
||
![]() |
||
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
|
Znači nije tako "fotogenična" kako se čini na prvi pogled.Znači ovo je fotografija iz velike blizine ,pa se cvjetiči čine puno veči i lijepši,a zapravo
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
Moja mladica se drži, zasađena je i vidjet ću hoće li se održati do kraja.... Trebala bi.
|
||
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
ja je nemam,ali znam gdje ima i nije bog zna što jedino što lijepo skriva nekakav ružni zid
|
||
![]() |
||
cvijetićljubac ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
|
baš je predivan ovaj cvijet..
![]() |
||
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
da cvijet je prekrasan,ali sitan i skriven u bujnom lišću-bar ovaj koji sam ja
vidjela
no ako netko želi lozicu sa prekrasnim lišćem idealna je
|
||
![]() |
||
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
|
Moja akebia ima pupove,jedva čekam da procvijeta
![]() Inače joj to bude prva cvatnja. |
||
![]() |
||
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
|
|
||
![]() |
||
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
|
Cvjetni pupovi su u obliku grozda sa malim kuglicama. |
||
![]() |
||
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
|
hvala.
|
||
![]() |
||
akebia ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1 |
|
Nekoliko korisnih savjeta.biljka je jestiva, ljekovita i dijelovi biljke i plodovi, a meni najljepše svojstvo je miris na vaniliju. |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Golden Leo ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2010 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 143 |
|
Baš lijepa biljčica. Slavuj, imate li fotografije od ove godine?
|
||
![]() |
||
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
|
From the earth we come to the earth we return in between we garden
|
||
![]() |
||
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
|
From the earth we come to the earth we return in between we garden
|
||
![]() |
||
Golden Leo ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2010 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 143 |
|
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |