mali, slatki, bockavi |
Odgovori |
Korisnik | |
ruža
Upravo klijam Pridružen: 08 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 119 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 15 Siječanj 2008 u 16:04 |
|
|
Sponzorirani linkovi | |
ruža
Opcije poruke
Hvala(0)
|
EVO I MENE STE NAGOVORILI DA IH NABAVIM, SAMO IH JOŠ MORAM PRESADITI- U DVIJE VEĆE I PLITKE POSUDE SA MALO DEKORATIVNOG PIJESKA. ZAR DA IH UOPĆE NE ZALJEVAM ZIMI???
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trebaju se zalijevati i zimi svaki dva tjedna otprilike!!! I predivni su!!! |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ružice, jako su ti slatki. Obožavam kaktuse.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Geko
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Upravo klijam Pridružen: 22 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš su slatki.
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ružo,ja svoje zaljevam preko zime ako su u toploj prostoriji svaka dva tjedna a ako su u hladnoj jednom mjesečno.Kaktusi su ti predivni
Ne znam sad koliko je cijena no ja sam za Božić kupila ukrasni pjesak u boji za 10kn kutiju u merkatoru.U baumaxu je bilo mislim 15ak kn.
|
|
ruža
Opcije poruke
Hvala(0)
|
HVALA, ZALJEVAT ĆU IH I PAZITI, A I MORAM JER MI IH DRAGI POKLONIO!!!! |
|
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivni su ti kaktusi
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ruza prelijepa kolekcija
|
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam danas kupila neke malecke po 4 i 6 kn. Imam i od prije nešto, pa ću sve skupa stavit u jedan mali akvarij.
|
|
RIJEKA
|
ruža
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i moji su malecki i koštali su 8.80 kn u pevecu. posadila sam ih u tri veće zdjele, u običnu zemlju.
|
|
Branka
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kaktusi su vam prekrasni , ja ih isto imam, ali sam ih malo ukrasila sa sitnim kamenčićima dok ih uslikam poslat ću vam slikice, imam i nešto pelcera mada ih baš ne volim to su mi od muža on ih njeguje, također imam i nekoliko velikih primjeraka koji se mogu presađivati pa ako netko želi -tu sam
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Branka, super, mi se stalno razmjenjujemo. Slikaj pa ako je neki kojeg nemam, nekako ćemo se već dogovoriti.
|
|
RIJEKA
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |