Šareni biovrt |
Odgovori | Stranica 123 5> |
Korisnik | |
lilibu
Upravo klijam Pridružen: 10 Lipanj 2015 Lokacija: istra Status: Offline Bodovi: 101 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 19 Veljača 2016 u 20:48 |
|
|
Sponzorirani linkovi | |
lilibu
Upravo klijam Pridružen: 10 Lipanj 2015 Lokacija: istra Status: Offline Bodovi: 101 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav svim forumašima
|
|
lilibu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i stavila bi ja koju sliku za početak...kad bi samo znala...
|
|
lilibu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
lilibu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jeiii uspjela preko imageshacka... (zna li netko je li to free usluga???)
|
|
lilibu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ljudi moji...dakle otkad sam prije nekoliko godina počela pratit vrtlaricu, a nakon toga i ovaj forum zaveo me svijet biljaka...i otad nemam mira...
Bavim se vrtlarstvom već dugo godina ali bi prije posijala malo salate, graška par rajčica i paprika, bez previše razmišljanja o životu u vrtu i načinu kako se obrađuje. Nisam doduše nikad koristila pesticide, herbicide ni umjetna gnojiva, ali niti mogu reći da sam se smatrala djelom zajednice u svom vrtu. Čudno je to kako smo mi ljudi sebe postavili na vrh lanca i mislimo kako možemo sve kontrolirati, ali priroda ima svoje planove... Negdje sam čula izreku: Napravi jedan korak prema prirodi i ona će učiniti sve da ti pomogne i krene ti ususret. Otkako sam toga postala svjesna, svako živo biće i biljku u svom okruženju doživljavam kao svoje suradnike. Evo sad će četvrta godina kako sam počela obrađivat svoj biovrt u kojem raste sto čuda, razno povrće, cvijeće, začini...šarenilo boja i mirisa i svi koji dođu u vrt zbunjeni su jer ne znaju da li su ušli u povrtnjak ili cvjetnjak...vrt je prepun raznih kukaca, ptica, leptira...( imam i jednu krticu koje bi se najrađe rješila ali nisam našla način i još smo susjedi..) Sve obrađujem na biološki način sa prirodnim gnojivima, bez špricanja...ugl se priroda pobrine i uvijek se nešto nađe... Radujem se druženju sa vama i razmjeni iskustva, jer iz sezone u sezonu vidim koliko zapravo malo znam, jer svaka sezona nosi novo iskustvo. |
|
lilibu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dakle mora da je bila početnička sreća... ne uspijeva mi uz najbolju volju postaviti još slika...
pokušam sutra
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro nam dosla draga lilibu.....
probaj slike preko TiniPic-free image hosting programa....ja sa njim idem uvijek i ne gube mi se sike....sretno...jedva cekamo slicie....
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja želim dobrodošlicu! Veseli me tvoj dolazak na forum, tim više što je naslov teme odličan, fotkica koju si stavila izgleda super, pa se nadam da ćeš s nama podijeliti što više svog iskustva u uzgoju biovrta.
Moj dobronamjeran savjet je da probaš staviti fotkice preko cifa. Nije teško.
|
|
lilibu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/plavi_pakujac/84524.aspx -
|
|
lilibu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
puno ti hvala bugicaza5
a ja sam sama sebe zakomplicirala i od toga stvorila nauku...
|
|
lilibu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vrt u proljeće 2015...dok je sve još bilo uredno i po špagi... |
|
lilibu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tu negdje u ovoj šumi salate, nevena i različka posadila sam paprike i patliđane......ni ja ne vidim isprve... |
|
lilibu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
suncokreti se prave važni... http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/suncokreti/84528.aspx -
|
|
lilibu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo stavila sam par slika od prošle sezone
da li je dobra ova veličina slike ili mogu biti i veće, manje? kad ulovim vremena stiže još slikica... pozdrav zasad
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam došla u društvo
slike su ti dobre samo nastavi tvoj biovrt je krasan a i panorama oko njega |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sano dalje, predivno i dobro došla i od mene
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
zova
Pustio korijenje Pridružen: 21 Travanj 2014 Lokacija: bihrs Status: Offline Bodovi: 319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja ti želim dobrodošlicu. Radujem se tvojim slikama.
|
|
arčik
Odrastao grm Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobrodošlica i od mene...
bio vrt je prelep...baš po mom ukusu...jako mi se dopadaju suncokreti...obožavam...nekoliko godina pokušavam da ih uzgojim, ali mi ne uspeva...kad budeš imala malo vremena, napiši nam kad ih seješ i kako ih uzgajaš...pozzz |
|
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
|
|
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošlica i od mene LiliBu... Predobre sunčane sličice.... Je li to Pinguente ili se varam? |
|
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
Odgovori | Stranica 123 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |