gortyna |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 6> |
Korisnik | |
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 05 Studeni 2008 u 11:29 |
![]() ![]() A zdjela mi je baš onako: " pogođena " ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hippy mozda ti mozes kopirati sve moje slike na forum :))), meni ne uspjeva A ono nisam radila sa rizinim papirom nego sam zaljepila prvo prave listove, a ona kad se osusilo lijepila obicnu papirnatu maramicu. To je trebalo ispasti bijelo, ali sam se ja isla jos malo igrati pa sam to zapekla u pecnici i onda je dobilo ovu zutu boju. Branka, hvala ti |
|
![]() |
|
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
hm, evo i ja cu probati s podmetacima za case (bas su slatki!):
![]() evo radi, ne znam onda zasto tebi ne uspijeva...
ako ovako nastavimo stavit cemo mi umjesto tebe cijeli tvoj album...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Konacno
![]() |
|
![]() |
|
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
jupiii!!!
![]() eto vidis da ide.
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
bravo....vidiš da možeš
![]() a boca je predivna
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Problem mi je bila ona prva zagrada koja je ostala nekopirana
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Gortyna radovi su fenomenalni!!!
Kako dugo ih već radiš???
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
i ja sam skupila 30-ak tih teglica...al nikako da ih se uhvatim
![]() |
|
![]() |
|
Hippy, cini mi se da je ista salveta. Bas sam sada isla gledati nemam ni jednu cijelu, ali imam dvije polovicne ak ti to moze pomoci bum ti ih poslala
|
|
![]() |
|
Prosle godine kad sam bila na godisnjem vidjela sam prvi put kod frendice neke radove sto je ona radila. A onda mi je jedna ljubazna prodavacica u Lumosu objasnila osnove, a sve drugo sam naucila od vas u zadnjih desetak dana na ovom forumu
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Ma nije baš takva hića ![]() Sačuvaj ih do godišnjeg ![]() |
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
sve je prekrasno, ali zdjela s ruzama i ova druga s narancama su
![]() prekrasne. koji je to lak za tako veliko raspucavanje? |
|
![]() |
|
obican lak za raspucavanje iz Lumosa "Craquelle medium"
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Predivni radovi!!
Tanjur s naranđama mi se podebno sviđa.. imam i ja limenki od nessa ali nemam vremena za sebe.. i meni treba godišnji po hitno!! |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
boca, moj favorit, inače sve mi jako lijepo i zgodno,
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam svima na pohvalama
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |