Špancirfest!! 2008 |
Odgovori |
Korisnik | |
alana
Novo sjeme Pridružen: 17 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 20 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 27 Kolovoz 2008 u 00:48 |
Pozdrav ljudi! evo, stigla sam upravo sa koncerta Nine B. i još mi u mislima prolaze stihovi njene poznate pjesme ... to čarobno jutro u očima tvojim...da tvoja sam sva...I sjetih se Vas dragi moji, kako bi bilo lijepo da svi Vi, koji nažalost ne možete doći u Varaždin na Špancirfest imate mjesto na forumu gdje bi mogli vidjeli kaj se to događa kod nas! Zato pozivam sve varaždince i sve ljude dobre volje da mi se priključe u ostvarenju ove zamisli! Hvala! Evo sad upravo je nastupala Nina Badrić pred puno, puno (neznam broj ) ljudi na našem popularnom "starcu"(Stari grad).bilo je fenomenalno! slikice slijede '>
dobro ova baš i nije ispala kak treba ! bio je tu i popularni T.b.f, nažalost trebali su nastupati u subotu, al vrijeme je pokvarilo planove pa su nastupali u nedjelju isto na starcu. Ja sam se skoro smrzla jer je bilo tak hladno ,a nisam ponesla jaknu, pa nisam mogla dugo ostati! čula sam da je fešta trajala do 3 sata ujutro! ljudi sad moram ići spat jer neznam ko me bu ujutro zbudil! sutra stižu nove slike !! laku noć svima !!!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
alana
Novo sjeme Pridružen: 17 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 20 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš je guba kad možeš tam biti svaki dan! Super fotkice!
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme čini mi se kao da sam i ja bila s tobom i doživjela tu čaroliju - super.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja se nisam baš nekaj naslikala,no vidim da buš ti ubacila dosta slika da ostalima dočaraš barem dio Špancira.Jesi bila u srijedu na koncertu klape Intrade?Aj ubaci i od njih sliku .Naravno da na jedan jedini koncert koji bi išla nisam išla.Uvijek me netko zezne
|
|
alana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav dragi moji! evo novih slika sa špancira!!! Na slici je gosp. Dragutin Jamnić, imala sam ga prilike i osobno upoznati i mogu samo reći.: gospon Dragec skidam kapu ,svaka čast njegovim djelima ali i čovječnosti!mislim da svi koji ga poznaju mogu to potvrditi!!
Mlada umjetnica Margareta Geci!! Njezine slike su mi svaki put sve ljepše i ljepše! moram kupit jednu njezinu sliku! Jako lijepo, idealne slike za moj hodnik!!
|
|
alana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vule
Pustio korijenje Pridružen: 31 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i mi smo bili na "španciru"i varaždinci me saku godinu se bolje iznenade
|
|
vule
Pustio korijenje Pridružen: 31 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
malo "ozbiljnih dama",da ne velimu godinama.......
|
|
alana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo baš mi je drago da je i netko drugi podjelo slike sa špancira!! ja isto imam tu sliku, vjerojatno smo se vidli Vule! evo prošel je i taj naš dragi špancirček, kupila sam kapu šlampaču i naravno kak sam i rekla sliku manuele geci!! pozdrav do druge godine!!
sad slijede barokne većeri te izložba cvijeća u starom gradu!! jedva čekam, slike će naravno biti još koje!! ciao do druge godine sa špancirom!!
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slušala sam puno toga, MPK oduševljena ai mi još nije pokazala fotkice i sada nakon škicanja vaših definitivna odluka da slijedeće godine moram nešto od toga proživjeti. Baš ste pravi sa fotkicama...
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bas divno,za svakog ima ponesto...
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |