Cytisus |
Odgovori |
Korisnik | |
Rembrant
Pustio korijenje Najljepši vrt - jesen 2013 Pridružen: 22 Svibanj 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 450 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 07 Svibanj 2013 u 21:59 |
Cytisus je mediteranska biljka koji vrlo lepo raste i kao kontinentalni grm,ima ih raznih boja zuti,crveni,beli mislim da moze da bude vrlo lep kao vrtni grm,sitne grane mu smrznu zimi,ali u prolece se orezu. Evo ja imam zuti Cytisus ove godine je bas dosta cvetao.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
Rembrant
Pustio korijenje Najljepši vrt - jesen 2013 Pridružen: 22 Svibanj 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 450 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A stoo-jadan nebio!.Mora da si zapostavio jadnicka,
|
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predprošle zime je biljka dobrano izmrzla, super se oporavio kakav je bio.
|
|
|
|
Rembrant
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Verovatno ga nisi zastitio,moj uopste nije izmrzao(vrlo male grane).Ili je u pitanju mesto,ocigledno da imas neki problem.
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rembrant, prvo sam pomislila da tvoj Cytisus na necem stoji. Kad sam vidjela ostale slike, vidim da stoji na "svojim nogama", ogroman je. Voki, sviđa mi se boja tvog Cytisusa.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
magnolija
Mladi grm Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
voki ignore takve komentare.pošto si ti znalac reci mi molim te kakav je citisus sa orezivanjem.meni fino prezimljava u sarajevskoj klimi godinama,ali ga je prošle godine snijeg nekako polomio i iskrivio,pa kontam da ga dobro ošišam da dobije ljepši oblik.
|
|
voki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Magnolija, ja orežem samo suve grane i ako je neka polomljena, tako da nemam iskustva sa orezivanjem Cytisusa.
|
|
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Carol, izgleda carski !
Voki, boja fenomenalna. Volela bih da sam i ja u takvom problemu , mislim na problem s cytisusom .
Ovako mi ostaje da gledam vaše, uživam i uzdišem jer nemam mesta za jednog takvog lepotana .
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
magnolija
Opcije poruke
Hvala(1)
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Magnolija, hoćeš li da od uzdisaja predjem u patnju ?
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
voki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelepi Cytisusi!
Ja sam probao da ožilim grančice od onog mog šarenka, ali bezuspešno... |
|
|
|
magnolija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma nećeš mimar, kad ja nisam od tvojih prekrasnih biljaka, nećeš ni ti od dva citisusa
|
|
mimar
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Eh, da su samo ta dva , imaš ti još toga za čim uzdišem
Voki, pokušavaj i dalje ! Koliko te znam, nisi čovek koji lako odustaje od nečeg .
|
|
|
|
Carol
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mimar, hvala ti. Magnolia, moje je Cytisus prosle zime bio pod hrpom snijega koji pao na njega s krova. Sreca pa se polomila samo jedna grana, jedino se on cijeli sa korijenom povalio prema zemlji.
Na proljece sam ga lagano ispravila i vezala za stap dok se ne ucvrsti. Kao sto se vidi na slici, obilno je cvao, a poslije cvatnje sam prikratila grane, onaj dio koji je bio u cvjetovima.
|
|
|
magnolija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala ti carol
|
|
mirna
Već proklijao Pridružen: 07 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Treba li ovu biljku orezivati ili ne? Moja je relativno mlada, nema je "puno za vidjeti" pa mi je za sada uopće žao razmišljati o orezivanju ali mi nije puno cvala ove godine. Ako se orezuje, kada i koliko? |
|
orhideja50
Novo sjeme Pridružen: 31 Ožujak 2017 Lokacija: međimurje Status: Offline Bodovi: 13 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imam jedno pitanje. da li netko zna kako se cytisus razmnožava. Moj ima na jesen suho sjemenje, koje pada dolje ali iz zemlje nije niknuo ni jedan mladi cytisus.
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |