HOBI |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 8> |
Korisnik | |
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 20 Prosinac 2007 u 23:23 |
Znam da je nama biljkoljupcima cvijeće tj. biljke nešto poput hobija, ali pretpostavljam da i vaši partneri imaju neki hobi... pa... evo teme za i taj dio razgovora!!!
Dugogodišnji hobi MM=mojeg muža je modelarstvo... U početku je nabavio autek na daljinski za utrke po blatnjavim stazama, a kad je ostao bez vozača, odlučio se isprobati u slijedećem: ![]() ![]() ![]() Da, to su brodići na daljinski pogon... guba su!!! I ja sam ih ovo ljeto provozala na Čiovu, ali ipak su jezera tj. šoderice za takve brodiće puno bolji. Koje smo poglede izazvali, ovaj smajlić ![]() ![]() A i za pohvalu je što će ova dva zadnja brodića, plavi i narančasti, završtiti pod borom kao poklon za Božić!!! ![]() Ažurirao andrea01 - 20 Prosinac 2007 u 23:25 |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Odličan hobi.
Doduše nije za mene i mog supruga jer smo više glazbeni tipovi i prelijeni za takve vrste izrade, ali ![]() Jesu li brodići za djecu? |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Naravno da si brodići za djecu... A moram priznati da i roditelji u tom uživaju... kako tate, tako i mame... Osjetila sam to u svom tijelu!!! ![]() Što je duže na valovima odskočio to je mama bila ponosnija na djelo muža!!! ![]() Kiki, a ovdje bi se vrlo rado našli i vaši instrumenti, ako nisu profesionalni, ma... mi volimo... muziku!!! Volimo tulumariti, dobro da znamo tko će nam svirati na proljeće!!! ![]() ![]() Ažurirao andrea01 - 20 Prosinac 2007 u 23:58 |
|
![]() |
|
Kiki ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 22 |
Ma svira se i zimi, zapravo uvijek i pjeva se, i pleše se.
Moglo bi se reći da smo FEŠTARI !! ![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Predivan hobi!! Od malena sam to želio raditi ali nikako da pocenm, jednostavno nestignem sve. zaposlio sam se sa drugim stvarima, pošaljem slikice navecer od mog hobija!!!
|
|
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
predivno
MM nema tako zanimljiv hobi
nemojte se smijati kad vam kažem
od skuplja telefonske kartice (ovo je ozbiljno kolekcionarstvo) i sličice životinjskog carstva (haha ovo je naravno neozbiljno kolekcionarstvo ali njega veseli)
|
|
![]() |
|
Dorotea ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 25 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 56 |
Ukoliko zelite predstaviti neki svoj kreativi hobi pridruzite nam se na: http://venus.hooxs.com/portal.htm
|
|
http://venus.hooxs.com/portal.htm
|
|
![]() |
|
Arwen ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
i ja skupljam životinjsko carstvo!!!
možemo se minjat ako tko želi, iman gomilu duplih, a meni fali još nekih 14ak komada za ispunit album.......................... a je li ovo tema samo za MM hobije ili možemo reć što nas još osim cvijeća zanima? |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Ma za sve i za MM a i za nas!!!
Ja slažem puzzle, nažalost foticu mi je prazna baterija a punjac kod sestre!!! pa ne mogu poslati slike od složitih puzzli i od one koju trenutno slažem.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
evo slike koju trenutno slažem, zove se "Call of the sea" Josephine Wall, i ima 5000 komada, a kada ju završim izgledati ce ovako:
![]() Ažurirao administrator - 22 Prosinac 2007 u 12:48 |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Baš je zgodna slika. Čije su puzzle,ravensburger ili neke druge?njih najviše volim slagati,najkvalitetnije mi se čine a i velik izbor imaju.
Po gore rečenom dalo bi se skužiti da i ja volim puzzle slagati
![]() Do sad sam složila(nikad nisam prebrojila no otprilike) 20tinjak slika.Veliku većinu sam podjelila,naravno.Ostale skupljaju prašinu ispod kreveta,no dvije čak i vise u dnevnoj sobi
![]() Arwven,ne skupljam životinjsko carstvo no kako MM obožava te čokoladice imam ponešto slikica,napiši koje trebaš.
E da,sakupljala sam poštanske markice,kako više nitko ne piše pisma tako nemam gdje nabaviti nove pa ih ni ne sakupljam više ![]() Ažurirao shasha - 22 Prosinac 2007 u 22:18 |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Do sada uvijek ravensgurger, jer su super kvalitetne. Do ove koje sada slazem. tako nekvalitetn puzzle nisam vidio. a orginal ravensburger!!! Stvarno sam se razocarao
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Već valjda godinu dana nisam kupila ni jedne tako da ne znam kakve su,no znam da su uvijek ok bile.Sad nemam vremena za njih,možda poslije nove godine,kad dođe neko primirje a vani još nema posla,ulovim vremena za njih.
Joj prošle zime mi je došlo da ih slažem,i kako nisam našla zgodnu neku sliku,uzela sam jednu već složenu(2000kom)i rastepla je. Sve je super bilo no kako ja to radim kad stignem,tako je ispalo da sam ovu počela raditi tek za tjedan dana.I sve bi super bilo da nisam zaboravila da nemam kutije od nje pa ne znam kako izgleda više slika
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() Ma i ja nemam vremena, previse!!! ali na svu srecu imam jednu slobodnu sobu u kojoj ih drzim i slazem. Tako da navratim svako malo tamo i slozim po koji komad!!! Ima i po godina dana dok slozim jedne puzle, ponekad i vise ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sad si me opet te napasti sjetio i mislim da ću ipak jedne kupiti(da ne slažem napamet više) pa u akciju poslije nove godine
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Pa sada sam se sjeti, pa ti si vepru donjela vijenac u kutiji od puzzly!!!
![]() |
|
![]() |
|
hehehe,kaj ću kad njih imam(vidiš,nikad ne znaš kad će zatrebati
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Pa i slike za nesto sluze, lakse je pokupiti prasinu ispd kreveta!!! amo izvuces puzzle i pokupis ju!!
![]() |
|
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
e da, i MM obožava puzzle
ja sam antitalent za to
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() Tako i ovaj stari sat, ima cca 100 g. i još uvijek radi.
Stavit ću kasnije još neke slike, kad skužim kako staviti više slika odjednom,
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |