Jazz galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 4> |
Korisnik | |
Jazz ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 04 Veljača 2009 u 12:21 |
Evo tete konačno i ja sa nekim radovima. Uzmite u obzir da sam početnik u decoupage-u i želim iskrene komentare s ciljem da se poboljšam i naučim.
Ovo je moj prvi prvi rad u ovoj tehnici (mala kutijica od grisina) : ![]() ![]() Zatim prvi rad na staklu sa krakleom : ![]() i odmah poslije toga teglica koja još zahtijeva male dorade na rubovima ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Jazz ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Već viđeno ogledalo ali moj je bez kraklea i u drugoj je boji
![]() |
|
![]() |
|
Dvije slike koje sam napravila od starih okvira koje sam namjeravala baciti, no uspila sam ih spasiti :)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
svijećnjak "more" od terakota teglice
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
i još dvije kutijice od grisina i pringlesa :)) (ljubičasta još čeka konturnu boju za male dorade)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ekola, za početak toliko, ima još teglica koje se suše pa kad budu gotove stižu na uvid
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
i ti kažeš da si početnik, hoćeš po goloj... teglice su mrak (ukrast ću ti ideju ahaaaa)
![]() |
|
![]() |
|
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
Radovi su mi predobri!Početnik haaaaa......
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
bravoooooooooooooo
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Odlično je sve. slike i svjećnjak su posebni.....
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
super radovi,svijecnjaci su fenomenalni
![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
jako dobar početak a anđeli su ti jako dobri
|
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Sve ti je tako lijepo, i neznam što bih izdvojila, kažeš da si početnik onda si jako dobar početnik
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Hvala tete, ohrabrujuće djelujete na mene
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
ajme slatko.......ma predivno ispucano
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Daaaa, super se ispucalo ... stavila sam manje laka, taman sam ga fino razvukla i eto - ishod nije mogao biti bolji. Uživo se to još bolje vidi. A imam jedan tanjur na koji sam stavila deblji sloj laka pa preko njega zlatni sprej i ništa nije ispucalo. Šušnila sam ga u smeće jer je baš bio ružan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
kad se sjetim svojih prvih radova
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
slika s anđelima mi se najvise sviđa!!
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
micek, zlato ti se ne raspucava ali šteta tanjura, mogla si ga prefarbati i opet novi rad |
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
mogu samo reć bravo za početnicu. .prekrasno. .
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |