početnički radovi |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
andje
Novo sjeme Pridružen: 07 Srpanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 07 Srpanj 2010 u 16:54 |
Prvo pozdrav svima starima i novima forumasima. Danas sam se registrirala i odlucila napisati koje slovo.
Pregledala sam mogu reci skoro sve galerije..i ne mogu izdvojiti niti jednu zato sto je svaka dobra i posebna. Ne vjerujem da cu dosegnuti prikazana savrsenstva zato jer nemam vremena (ili talenta, ili strpljenja..) za ovu vrstu moram reci umjetnosti..ili hobija kako god.
Probati cu staviti par slikica mojih prvih radova pa da se i buduci pocetnici ne srame isto to uciniti ;) Uvijek ima novih ideja, a to je bit ovih galerija, bar ja tako mislim.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
andje
Novo sjeme Pridružen: 07 Srpanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
andje
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
andje
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
andje
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ima jos dvije tri ali te su doista neuspjele...toliko od mene za sad
pratim vas i dalje
|
|
mumica
Mladi grm Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo, bravo samo nastavi, svaki novi uradak bit će ljepši
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo početnice! A zašto bravo?
Vidim da si na tamnosmeđi pitar stavila suncokret, a tamna podloga ti ga nije "pojela" možda malo, al toliko da je nebitno...eeee, to je, bar za mene, uspjeh koji ne liči na početnicu! Najviše mi se svidio bijeli pitar sa suncokretom i onaj zeleni do njega, a i one prve svijeće si lipo ukrasila-to još nisam vidila. Dobrodošla, veselimo se tvojim novim radovima! |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
valliSa
Mladi grm Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobrodošla
|
|
lollipop
Upravo klijam Pridružen: 30 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 122 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošla
Samo tako nastavi..ideja sa svijećom mi se sviđa.. Ide to tebi dobro.. meni su se u početku jako gužvale salvete..vidim da ti baš nemaš tih problema.. znači da ipak imaš strpljenja. |
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zašto ja vidim samo smeđi pitar?Svejedno,dobrodošla.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
endji,dobro dosla medju tete salvete
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
KIKA '56
Mladi grm Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andje dobro nam došla,prvi komadi za pet,samo naprijed.
|
|
andje
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala svima na rijecima dobrodošlice i podrsci
kada budem nesto novo napravila stavim na ogled, sada idem malo pogledati i druge teme, ovih dana sam samo na galerijama ovdje, pozdrav
joj kako ima puno lijepih smajlica ovdje
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro nam došla i duuugo prljala prstiće s nama
|
|
nirvana
Već proklijao Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andje velika dobrodošlica,dobro to tebi ide!!!
|
|
SandraST
Nedavno posijan Pridružen: 16 Svibanj 2010 Lokacija: Gabon Status: Offline Bodovi: 90 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super ideja za svijeće.... samo naprid
|
|
nada-m
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro došla i puno radila da komentiramo i gledamo nove radove.
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i od mene jedan pozdrav .......samo ti nastavi ovako i bit će tu krasnih radova
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...dobro došla Andje ...svi smo jednom bili na početku i s više-manje nespretnim radovima, no kako vidim tebi je dobro krenulo, ideja sa svijećama odlična, a posebno mi je lijepa i bijela limena kutija s leptirima i bubamaricama... samo hrabro naprijed, ovdje ćeš naći bezbroj korisnih savjeta i jednostavan recept... vježbom do savršenstva
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
gerberi1
Mladi grm Pridružen: 18 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 588 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobrodosla........lijepi radovi...
|
|
"ako Ti predstavljas raj,hoces li me povesti tamo"
|
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |