Korov? |
Odgovori |
Korisnik | |
shiro
Novo sjeme Pridružen: 23 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 9 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 25 Svibanj 2011 u 17:37 |
Sponzorirani linkovi | |
shiro
Novo sjeme Pridružen: 23 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 9 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jos uvijek nisam identificirao, a sve atlase biljaka pregledal. Inace korov je jako niski, ova slika 2 je zumirana. Biljka puže po zemlji i širi se na sve strane, jer svako malo ispusti korjienje. Opce vise nemam ideje sto bi to moglo biti.
|
|
rain
Mladi grm Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
možda neka divlja ajuga?
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
shiro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, a i meni se čini da bi mogla biti. Trebao bi mjesec, dva ne kositi travu da dobi cvjetove pa bi bili sigurni.:)
Evo jedne ajuge, samo su listovi zericu razliciti. |
|
muhlenbergia
Trajnica Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Možda neka vrsta celinščice (Prunella vulgaris).
|
|
shiro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jaooo, pa to je to vjerojatno.
Puno hvala. Evo slike s Wikipedije. |
|
shiro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Izrasli su cvjetovi, tako da sa sigurnošću mogu potvrditi da je to Celinščica (Prunella vulgaris).
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mari mislim da je to crna pomoćnica - solanum nigrum
http://www.bvo.zadweb.biz.hr/pages/biljke/biljke%20-%20crna%20pomocnica.htm |
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
natalija to je to hvala
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pročitala sam, negdje, da se od tih crnih bobica radi džem i da imaju okus paradajza!
Do neki dan sam i ja imala među cvijećem, čekala da pokaže ko je i kaj je, al sam je ipak isčupala!!! Ne izglada mi baš apetitlich! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |