Etlingera - Siam Rose |
Odgovori |
Korisnik | |||
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 29 Srpanj 2011 u 00:55 |
||
Nabavila sam sjeme Etlingere i to nekoliko vrsta. O tom egzotičnom cvijeću neznam skoro pa ništa ali imam hrabrosti upustiti se u tu avanturu
Ako netko od Vas ima nekog iskustva, molila bih da mi natipkate.
ETLINGERA CORNERII "Siam Rose"
|
|||
Sponzorirani linkovi | |||
Božikovine
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Etlingera:
Sjeme potopiti preko noći. Saditi na 12mm dubine u mješavinu bogata tla. Držati na toplom i svjetlom mjestu. Tlo mora neprekidno biti vlažno. Klijanje može biti sporo. Cvate od siječnja-svibnja. Ne podnosi mraz i hladnoću. Držati je na djelomično sunčanom mjestu. Ne dopusti isušivanje između zalijevanja. |
|||
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
hvala
|
|||
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|||
Sanja123
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Krasno je
|
|||
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|||
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Lijepe i posebne.....
|
|||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Zagolicalo me, pa ajde da probam i to čudo
|
|||
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|||
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Ja sam sijala 2 vrste etlingera
|
|||
Jupiiiiiiiiiii
|
|||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Baš sam danas o tome bistrila na jednom zapadnjačkom forumu
|
|||
|
|||
AAnčica
Nedavno posijan Pridružen: 13 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 55 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Prekrasan cvijet bebolina. Iskreno ja nisam nikad vidjela tu vrstu. Koliko viskoko naraste? Kako s njime preko zime?
|
|||
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Da,tako sam i uradila.Upustvo sam dobila uz sjeme.Ipak nije uspijelo.Tebi želim više sreće.. |
|||
Jupiiiiiiiiiii
|
|||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
|
|||
|
|||
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Lijep cvijet, nisam ga imala prilike vidjeti uživo.
|
|||
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Neke biljke često puta iznenade svojim nicanjem nakon dugog vremena pa predlažem da ne bacite, možda se još predomisle pa izvire kao moja asarina sijana prošle godine, sada je počela rasti.
|
|||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|||
flover
Mladi grm Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Evo i ja se ove godine upustila u avanturu sa ovim prekrasnim tropskim cvijetom,etlingera venusta,kupila sam sjeme preko aukcije hr,bilo mi je sumnjivo,jer je jako sitno,da iz njega izraste tako veliki cvijet,ali tko zna....vidjet čemo,jer sam jučer primjetila dvije biljčice da niču.....presretna sam što mi je več samo nicanje uspjelo,a još se više veselim ako mi uspije procvasti.......
|
|||
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|||
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Ništa novoga ne pišete... Kako su vaše ETLINGERA CORNERII "Siam Rose"?
Ima li svježih slika? Bebolina, alisa, flower... kakvo je iskustvo?
|
|||
Rijeka
|
|||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Draga moja, ove su me ljepotice razočarale. Prvo sam sijala i od toga ništa...0 bodova! Kasnije sam kupila sadnice, bedinala ih kako sam najbolje znala, no prva im je zima bila kobna. Možda da je imala uvijete kao u orhidariju, bilo bi ok, ovako...još jednom 0 bodova.
Jako je osjetljiva za naše uvijete. Traži veliku količinu vlage i zraku, a u zatvorenom je prostoru napadaju gljivice.
Definitivno jedna od težih biljaka u našem podneblju
|
|||
|
|||
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Eto, meni ostaje samo da gledam slike, neću ni pokušati
Hvala Bebolina
|
|||
Rijeka
|
|||
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |