Grmoliko cvijece |
Odgovori |
Korisnik | |
martina1306
Već proklijao Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 189 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 30 Kolovoz 2010 u 09:31 |
Trazila sam pa ne mogu naci znaci zanima me cvijece koje raste grmoliko kao npr kao lavanda i hortenzija i kao oni zuti (kojima naravno ja neznam ime mislim da je neven).
da li ima jos koje a da dosta traju ne moraju biti trajnice
hvala
|
|
Sponzorirani linkovi | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne razumijem baš tvoje pitanje - želiš li baš grmove ili bilo koji cvijet grmolikog rasta, nešto visoko ili nisko
Kad već spominješ lavandu, onda je tu i ružmarin i santolina (srebrna i zelena) , zatim cinararia maritima. Margarete u raznim bojama također su lijepi grmići. Grmasti oblik imaju i felicija, gazanije.... Ali daj malo preciznije napiši što želiš i od kuda si, pa onda možemo nabrajati i jednogodišnje i trajnice i grmove koji cvatu i one koji ne cvatu |
|
martina1306
Već proklijao Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 189 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iz zadra sam, imam jedan dio u dvorištu di nece biti nista osim trave i napravit ce mo vodeni vrt imas sliku na planiranje i uredenje vrta pa bi neko cvijece koje dobro podnosi sunce.sadila bi ga uz rub moram ja sve uguglati jer nemam pojma kako izgledaju gazanije su mi super
cinararia maritima imam ali mi je jako mala (nisam ni znala da se tako zove )
Pupavica mi se svida :)
zapisujem na papir :)
e da i to se sve najvjerovatnije sadi na proljeće?
hvala
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ljetni zvjezdan, njegovo vrijeme sad nestupa - cvate krajem ljeta, za jesen su krizanteme, u ljeto cvjetaju lantane, na proljeće viole...
ako se još čega sjetim dopišem |
|
nuna
Mladi grm Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja bih posadila gailardiju ona cvijeta do mraza.
|
|
vivi
Novo sjeme Pridružen: 25 Studeni 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 23 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je meni jedan od lijepih grmova, tek posađen
|
|
nuna
Mladi grm Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijep grmić i ja sam ga imala prošle godine.
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |