Physalis pruinosa (ananas-trešnja) |
Odgovori |
Korisnik | |
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 19 Lipanj 2008 u 21:01 |
Pozdrav forumaši!
Dali je netko već uzgajao ovu biljku i kako je uspijevalo?
Ima oblik i veličinu poveće trešnje i nalazi se u ovojnici. Ja sam je posadila, ali su sad oko 30-tak cm, imaju i par cvjetića....a kako dalje, vidjet ću , nadam se da će ipak uspjeti.
Pa ako netko to uzgaja, molim da napiše iskustva!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni je SilveK dala sjeme ali nije mi niklo
koliko sam shvatila ova što ju ti imaš je jednogodišnja biljka a postoji i druga vrsta koja je trajnica
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da, ova koju ja imam je jednogodišnja. Iris, ne brini, ako uspije, sakupit ću sjemenke pa će ih biti i za podijeliti
|
|
Božikovine
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ove godine dobili smo nekoliko presadnica physalisa. Za više podataka moramo pričekati jesen.
Znamo jedino da mu smeta direktno sunce i da voli "hladne noge". |
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja imam vrstu physalis peruviana - peruanske jagode, obožavam ih, isto rastu u ovojnici, zreli plodovi su narančaste boje i jako ukusni. Baš me zanima kako izgleda ova tvoja.
|
|
seneka
Novo sjeme Pridružen: 09 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 18 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To vam je isto.
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |