Sajam cvijeća - Rijeka |
Odgovori | Stranica 123 5> |
Korisnik | |
flora
Već proklijao Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 211 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 15 Svibanj 2007 u 21:15 |
17. 05. u Rijeci će biti otvorena izložba Cvjetno proljeće. Kao pozivnica za sve one koji vole cvijeće, na Korzu je napravljana jedrilica od begonia semperflorens, ispod jedra su cinerarie, a more je od plavih lobelija sa pokojom bijelom petuniom i surfinijom. Jedrilicu je "sagradio" proizvođač cvijeća iz Varaždina Flajšman Davor.Ne mogu ubaciti sliku...probati ću kasnije |
|
Sponzorirani linkovi | |
flora
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
angi
Odrastao grm Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Flora, pozivnica je super,
očito Varaždinci vole cvijeće i cvijeće njih,
i na kraju za sve nas koji bi rado došli a spriječeni smo iz inih razloga,
nadamo se da će biti bar sličica
Ažurirao angi - 16 Svibanj 2007 u 22:13 |
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna ideja....cvijetna jedrilica... Očekujemo Flora još lijepih slikica...
|
|
flora
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Normalno da ću se potruditi. Jedino što ujutro radim pa ću svratiti tek kasno popodne...
Ne znam ni sama kako će to sve skupa izgledati. To je prva proljetna izložba cvijeća u Rijeci. Lani na jesen i nije bilo nešto posebno. Kao da su dio cvjetne place preselili na most ispred Kontinentala. Nadam se da će sad biti bolje organizirano. Ažurirao flora - 16 Svibanj 2007 u 21:50 |
|
flora
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bila sam jučer no u biti nema nekih posebnih aranžmana i kompozicija kao npr. na izložbi u Splitu ili kako će biti u za nekoliko dana u Zagrebu. Samo su na jednom mjestu onako zanimljivo posložili trajnice u korito. Vjerojatno jer je prostor skučen, na otvorenom... sve je u biti prenatrpano.
Negdje oko 15 (a možda i koji više) proizvođača ponudilo je svoje cvijeće na prodaju. Izbor je doista velik i za svakog se može naći po neka zanimljiva biljčica. Od onih klasičnih uobičajenh pa do nekih egzota. Sve u svemu ponuda je jako dobra, no to bi u biti bio kao prodajni sajam sadnica, a ja sam nekako više očekivala da će biti i aranžmana i slično. Cijene su pristupačne, a kao i svugdje treba malo obići i potrošiti vremena, jer se podjednako velike sadnice mogu naći i za po desetak kuna jeftinije Evo i slike korita s trajnicama. |
|
flora
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam si kupila male sadnice (nekako više volim kad se biljčica kod mene razvija ) diascije, vinke, japanske mirte (cupea hyssopifolia), tamne djeteline (oxalis regenelli) i krunicu (senecio rowleyanus).
Evo ih na okupu: krunica japanska mirta: |
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako se zove ova biljka sa dugim granama i sitnim cvjetićima na vrhu?Ne mirta nego ono na prvoj slici u sredini.Jako je slično jednoj biljci koju sam ja kupila samo je moja u grmiću a cvjetovi su isti iako ne toliko visikih grana.Pogledat ću ako tu ima koja slika,ako ne ubacit ću.Biljke su ti prekrasnei ja volim malecke kupiti,em su jeftinije em uživam gledat njihov rast i razvoj |
|
Nina
Već proklijao Pridružen: 30 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 233 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
što je krunica zanimljiva, nisam je prije vidjela, a i ostale su super
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jel to ista ko i ova moja?
|
|
flora
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Po obliku cvijeta i lista trebala bi bit ista, samo je moja mala...Ime joj je diascija.
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Flora,kad ja kupujem cvijeće ja se toliko oduševim ljepotom da zaboravim pitati kako se zove
|
|
bubica 78
Pustio korijenje Pridružen: 01 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 259 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mali sajam, ali bitno da se nešto zbiva
malo slikica... Krasan viseći lotus, ja sam si kupila maleni žuto-crvene boje. |
|
začin mora teći
|
|
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
auuuuuuuuuuuuuuuuuu kako je se to krasno, ma ca je vec pocelo, a jos kad trisa pocne slikati ki ce se znamin
ahhh..... boje da me ni as bin finila va viarome kako bin peglala karticu
|
|
bubica 78
Pustio korijenje Pridružen: 01 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 259 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
začin mora teći
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kOJI JE OVO PREDIVAN CVIJETIC???
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bubica me preduhitrila, bravo ići ću sutra malo pregledati.
Admine već sam se zabrinula za tebe, pa sam te tražila u brbljaonici, na kavi.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
xenia64
Mladi grm Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moram priznati da je puno ljepše nego kod nas.bugenvilije su preeeedivne.I mene zanima ovo crveno.
|
|
bubica 78
Opcije poruke
Hvala(0)
|
crveni cvijet-nešto novo, jer su se ljudi okupljali oko njega i komentirali, nešto sa di...
mislim da ću u ned. isto ići možda padnu kakva sniženja pa ću pogledati za crvenu ljepoticu. |
|
začin mora teći
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja mislim da se zove mandavila, ako nisam pogrešno zapamtila, a nije mi se dalo zapisivati.
Evo riječke rapsodije u plavom
Za sada samo plavo, jer mi se žuri - kasnije ima još.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Odgovori | Stranica 123 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |