Slike staklenika, plastenika |
Odgovori | Stranica 123 4> |
Korisnik | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 16 Prosinac 2007 u 14:05 |
|
|
Sponzorirani linkovi | |
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno!!! Napokon da je fotoaparat proradio!!!
Admin, kakva je ono muškatla na prvoj slici, ima tako lijepo šatirano lišće? |
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme hoću li ja ikada imati staklenik
|
|
alkemicar
Odrastao grm Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno
|
|
mima
Pustio korijenje Pridružen: 06 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 320 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Admine, to je tvoj staklenik? Ajme, nije ti dosadno, mislim da ti je dan prekratak
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prvo je predivna prelargonija s dekorativnim listom i nježno crvenim cvijetom, prekrasna u cvijetnjacima, gredicama ili balkonima. Stručan naziv te vrste ne znem, možda nađem negdje u katalogu, pa javim!!! (pelcera i sadnica ce se naci) A sto se tice staklenika, to je moj mali staklenik cca 100 m2 i kao sto je receno dan je kratak, jer skroz se nađe nakakog, posla. a vec je i on pun tako da cu polako poceti grijati i drugi plastenik, pa ce biti jos više cvijeća...
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imala sam ih jedne godine i stvarno su prekrasne, ali ih nikada više nisam uspjela naći, a na žalost tu godinu ih nisam uspjela preko zime sačuvati. Stvarno su |
|
AB100
Upravo klijam Pridružen: 08 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 120 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je melem za oći u ovo zimsko vrijeme.
|
|
AB100
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nažalost te pelargonije su slabo prodajne te ih ljudi ne žele uzgajati za prodaju, isto tako je i sa mirišljavim pelargonijama.
No meni ih je nekako žao da izumru pa ih uvijek imam par komada, neka se nađu, jer uvijek nekome budu simpa i zapadnu za oko.
A i ja sam jedan od onih koje vole neobićne i neuobicajene stvari pa jednostavno ih moram imati...
Ps. biti će pelcera i sadnica ako treba
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Isto tako i na ovoj predzadnjoj slici. Ovaj ljubicasti puzavac ili ginura, predivan sobni civjet koji su uzgajale naše bake. Gotovo ga je nemoguče pronaci za prodaju. ali da vidite osmijeh i rados kada ga ljudi vide i kada se sjete toga cvijeta!!!!
Onda mi je drago sto se bavim cvijece i sto stvarno mogu usreciti ljude!!
jucer mi je dosao jedan isto uzgajivac cvijeća iz kutine, i issto je rekao da mu zapelcam nekoliko komada toga da posadi u ured, jer je to imao još davo davno prije i prirasto mu je srcu!!
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo jos jedna biljka iznimno neobicna i meni draga.
Domaci naziv je kucna krunica, jedna vrsta kaktusa je. Bilo je pitanja par clanova sa kave iz zagreba kakav je to cvijet pa evo da ga pokazem kako izgleda kada naraste!!!
|
|
Matko
Već proklijao Pridružen: 15 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 181 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako Bog da i ja ću jednog dana imati svoj staklenik!!
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kakva je!!!! Ja mislila da to manje naraste,ta kućna krunica.Pa ova tvoje je barem metar velika!!!
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova kućna srećica je stvarno
|
|
Matko
Već proklijao Pridružen: 15 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 181 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvijeće ti je predivno i vrlo neobićno, neko cvijeće prvi put tek vidim!!!
Ažurirao Matko - 17 Prosinac 2007 u 23:47 |
|
Jelena
Pustio korijenje Pridružen: 29 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je prekrasno a posebno nepentes!!!!
svaka čast! |
|
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvijeće ti je predivno samo mi ovaj kaktus zadnji nije jasan... Imaš kakvu bolju sliku, da se bolje vidi...
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moram provjeriti!! Mislim da imam jednu u krupnijem planu uslikanu
|
|
kika
Odrastao grm Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To je Senecio. Admine, imaš vrhunski primjerak!
|
|
Odgovori | Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |