slovenski "chemaco" |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
bubamara22
Odrastao grm Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 14 Studeni 2008 u 01:00 |
http://www.prometej-arthobby.si/
pogledajte čega sve tu ima....ima dosta stvari kao i u chemacu, no i puno drugih....one drvene kutijice s ladicama su preeeedobree........i nekako mi se čini da je dosta jeftinije....čini se da ću u deželu..... |
|
Sponzorirani linkovi | |
ančica
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ah da već sam to bila gledala, i sama sam razmišljala da odem ali mislim da bi ja toga mogla nakupovati i za carinu
|
|
cleopatra
Pustio korijenje Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jutro cure. .da vas malo i ja posjetim. .bila sam pogledala tu stranicu, ali čini mi se da nisu baš jeftini, da su cijene dosta visoke? ili?
|
|
ančica
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma jesu, ali ima stvari kojih nema kod nas za kupiti, nebi kupovala ono šta ima kod nas i koje je povoljnjije u nas
|
|
roberta
Nedavno posijan Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
inače, ima u Sloveniji još hobby trgovina, kad otkrijem gdje sam sačuvala linkove, ću vam ih postati, samo što su trgovine oko Ljubljane, a to nam je dosta daleko
|
|
roberta
Nedavno posijan Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo jedne: http://www.hobbyart.si/
ljepila, lakovi i salvete su puuunoooo jeftniji nego kod nas u hobi trgovinama
|
|
Ninochka
Pustio korijenje Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
curke tko je za posjetu kranju? u auto nas stane 3 putnika i vozac tj. ja :)
|
|
hippy
Trajnica Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...a za kaj baš u Kranj? Kaj nema bliže? |
|
bubamara22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovaj prvi link gore (prometej) ima i u celju što je puno bliže, a čini mi se puno veći izbor nego u ovom drugom....u drugom nema nikakvih keramičkih stvari tipa tegli za cvijeće, a ni onoliko drvenarije i onih komodica kao u prometeju....
|
|
hippy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cure...ima jedan super dućan u Mariboru.....pitam svoje curek iz Udruge pa Vam javim..one su ljetos bie tamo na " maturalcu " ...u biti krenule u austriju po salvete ali zaustavile se u Mariboru i našle sve kaj ih je zanimalo...tak da i nisu dalje nastavile
Nibochka....u utorak ću ti sve reći kad se vidimo |
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jeste li odredile dan, jako sam zainteresirana pa ako ima mjesto i pol a uspijem... sve posložiti, ja bih vrlo rado išla i dijelila troškove!
|
|
bubamara22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
je, je, i ja bi rado išla, ima li ponuda??
....ovaj u celju (prometej) mi se čini kao najbliže a i najjeftinije odredište....a stvarno ima svega..... |
|
Ninochka
Pustio korijenje Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jel moze netko provjeriti da li nam treba glupa vinjeta ili ne? ako idemo u maribor onda moramo uzeti vinjetu zbog smece ceste u izgradnji :(
|
|
bubamara22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a jel bi išli onda u celje ili maribor??
|
|
hippy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa ak idete prek Ptuja..onda vam ne treba...koliko ja znam....al mogu pitat muža ona svakomalo ide u Maribor |
|
hippy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znači nas dvije otraga i njih dvije napred..i evo ti krcat auto |
|
spring
Mladi grm Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretno ženske... baš vam zavidim na tom izletu u deželu!!
|
|
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam prošle subote bila u Mariboru...nema potrebe za vinjetom, ali moraš ići KROZ CENTAR PTUJA,a ne obilaznicom...čim se popneš na obilaznicu, dolaziš na autocestu i onda ne gine vinjeta...kad se vraćate, istim putem natrag...mi smo skoro zalutale na autocestu,...
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da li to planirate baš zbog salveta ili vam se bježi od muža, djece, kuće i sl?
|
|
hippy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vjerovatno su cure imale na pameti i jedno i drugo Btw, mi, djevojčice iz udruge planiramo jedan takav " izlet " u Stamperiu, u Italiju |
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |