Sarracenia oreophila |
Odgovori |
Korisnik | |
Aleksandar
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Nedavno posijan Autor: biljke mesožderke Pridružen: 26 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 43 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 13 Travanj 2008 u 21:08 |
Par slika sarracenije oreophile koja ze budi iz zimskog mirovanja: Obožavam ovu biljku i obožavam ovaj njezin cvijet. Jedva čekam da naraste i da se otvori |
|
Sponzorirani linkovi | |
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Izgleda prekrasno... Jedva čekam sliku cvijeta..
|
|
sanjalica4
Pustio korijenje Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 257 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kupila sam sjeme Sarracenia mix pa me zanima kako posadit?
ima li tko iskustva u sadnji? stranica sa koje sam kupila sjeme ako nekog zanima www.cvjetnodrustvo.com |
|
sanjalica4
Pustio korijenje Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 257 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
malo sam trazila i nasla sam super stranicu za uzgoj mesozderki. www. carnivorousplants.org/seedbank/species/Sarracenia.htm
|
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sanjalice, lijepo da si našla stranicu. Jedna mala primjedba, jezična, sjeme se sije, a biljke se sade, šteta bi bilo ne koristiti bogatstvo riječi koje naš jezik nudi Saracenije su prekrasne biljke i držim ti fige da uspiješ. Jednostavnije je kupiti gotove biljke, ali ako voliš izazove, razumijem te. I sama odabirem teži put. Obavijesti nas je li uspjelo.
|
|
malavila
Novo sjeme Pridružen: 13 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo i ja sam naručila i jedva čekam da mi stignu...
uglavnom do sada sam sijala sjeme od rosike i ispale je super... sijala sam ih tako da sam sjemenke stavila na vlažni treset i pokrila ih prozirnom folijom. Za 3 tjedna su iznikle mlade biljke. |
|
geceta
Novo sjeme Pridružen: 17 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam sarraceniu mix koja se poprilično raširila ali i posušila na nekim mjestima, neke su se "tubice" i skroz osušile. Da ih porežem ili što da radim? Ne mogu baš reći da sam se do sad previše zamarala njome
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |