Mamin dalmatinski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 14 Lipanj 2007 u 19:17 |
Evo dobila sam dozvolu da vam poslikam i mamin vrt u cijelosti...
Pravi dalmatinski đir... ![]() Vidi se i moj utjecaj nezaibilazne žute ivančice ![]() ![]() Cikasica i francuskinja i majčina dušica ![]() ![]() ![]() i maslina ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
angi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bolje Donata da si ti poslikala ove krasote nego da smo mi kad budemo u ruhu ''furešta'',
ovdje čovjek staje i divi se
![]() ![]() |
|
![]() |
|
artemisia ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 137 |
Ajme, Donata ovo je apsolutno preeeekrasno! Bravo i za mamu, a i tebi veliki aplauz!!!!!! I žute ivančice - od sada znane kao "Donatice", i francuzica i... MASLINA.... fantastično!!!!
(iz nekog razloga mi ne polazi za rukom umetnuti smješkiće??!!)
|
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Nije problem samo stisneš mišem na smješka kojeg hočeš...i on je tu... Ali vidim da se smješkaš riječima... ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
bravo
![]() zaista je ovo raj za oci vidi se koliko je ljubavi i truda ulozeno svaka vam cast ![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Bravo za Donatinu mamu,
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
lana 2 hajmo zajedno na kupanje i ja bih rado
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Žute kane su baš lijepe, a vidim da će biti i maslinovog ulja.
|
|
![]() |
|
Može Dina jedva čekam, tako je opako vruće da nam ne bi škodilo malo osvježenja u moru
|
|
![]() |
|
A ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Tek sam sad ugledala ovaj raj!!! Predivan je, a ivančice moramo preimenovati stvarno po Donati!!!
![]() |
|
![]() |
|
Evo novih slika maminog vrta ...prekrasne su ivančice napravile pravi žuti zid i mama je s njima prezadovoljna....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Morat ću prošetati i ovo uživo vidjeti...neće biti teško naći ovaj prekrasni vrt...
![]() |
|
![]() |
|
aurora2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
![]() ![]() ![]() ![]() Donata, kako se ivancice zovu na latinskom? Da pogledam koja je to tocno sorta od svega sta se ovdje prodaje....ili da se kod tebe upisem za sjeme... ![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
![]() |
|
![]() |
|
angi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
![]() |
|
![]() |
|
divokozjak (doroncium orientale)Divokozjak ili Žuta proljetna ivančica je trajnica koja dugo cvate u vrtu no dugo se održava i u vazi kao rezano cvijeće. To nije zahtijevna biljka te ju u vrtu možete posaditi zajedno s ostalim proljetnim biljem.www.orhideja.net Razmnožavam je reznicama...iz sjemena nisam nikad probala...javi se PP btw..ja sam koza u horoskopu... ![]() Ažurirao Donata - 28 Listopad 2007 u 17:36 |
|
![]() |
|
aurora2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
To je trajnica?? Sta ti one preko zime ostanu tu di jesu?? Hmm...malo sumnjam da bi to ovdje kod mene uspjelo...mislim da prezivi zimu.
Pa kad zavrsava cvjetanje, moralo bi biti sjemena. A od te tvoje koze nisam ni ja daleko. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |