JASSI_moja galerija |
Odgovori | Stranica 123 58> |
Korisnik | |
jassi
Trajnica Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 11 Studeni 2008 u 09:48 |
Sponzorirani linkovi | |
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ciao jassi....ponovno se srećemo
mi smo ti ovdje malo lijeni pa ti nama ipak izdvoji nekoliko svojih radova ovdje na forum
|
|
jassi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e da bi ja ali ne znam kako se postavljaju slikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee help
|
|
hippy
Trajnica Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bok Jassi .... drago mi je da si došla i na ovaj forum
A slikice, jednostavno skopiraš onaj image code u svoj postić .. |
|
hippy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo tu ti je uputa http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=87&FID=67&PR=3
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekopiraj IMG code u svoj post ovdje i to je to
|
|
jassi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
jassi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
juhuuuuuuuuuuuuuu uspjela saaaaaaaaammm
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo jassi
|
|
jassi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
llalalalalallalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa superr
e da molim pomoc imam 6 bijelih keramickih ogromnih tanjura i gore bi radila sa salvetom-dakle ne odozdo, da li koristim lak za salvete ili neki drugi da se ne unisti pranjem
|
|
hippy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jassi, odgovorila sam ti na pp...ali mogu i ovdje..... Postoji posebno salvetno ljepilo za porculan...a uradak se mora fiksirati u pećnici na 130 stupnjeva / 90 minuta |
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jassi dobro nam došla na ovaj naš forum i dugo se s nama družila!!!
Radovi su super, ali mene najviše interesira kako si radila ovaj zadnji tanjur sa morem i barkom???
|
|
lollypop
Pustio korijenje Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve je preslatko, ali plava stolicica i anđeli na kockicama su mi za past u nesvijest! preslatko!
|
|
jassi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e to nije tanjur, to sam na slikarskom platnu radila sa salvetom, i onda sam gore sa silikonom stavila male mozaik plocice koja sam odvajala s mrezice
zgodno je jako, uzela sam sjajno lijepilo za salvete
|
|
jassi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja volim drvo kao medij za rad i slikarsko platno, pa sam cesto u antikvaru....tamo ubodem pokoju stolicu malu
|
|
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jassi, dobro došla!! vidim da te neki već ovdje znaju krasni su mi tvoji radovi...kakve su ovo kutijice sa anđelima? jesu "svrhovite" ili ukrasne?
|
|
jassi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
to nisu kutijice vec kocke drvene-ukrasne, radim i kutijice koje kupim u chemacu ali su mi skupe pa radije odem u antikvar pogledati, jer tamo najdem jeftinije kutije
a spremam se i na hrelic...kazu da tamo je sve za bagatelu...
|
|
jassi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a i spremam se namjestaj pogledati, vec me u antikvaru ceka jedna mala komodica
|
|
gortyna
Pustio korijenje Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro dosla jassi, ti si vec toliko toga napravila. One male klupice su mi mrak. Puno lijepih radova.
|
|
jassi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cuj svasta radim, ne samo salvetnu tehniku iako mi je najdraza, slikam na platnu a sad krecem u akciju zvanu slano tijesto i salvetna tehnika
|
|
Odgovori | Stranica 123 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |