Ruže u cvijetnjaku |
Odgovori |
Korisnik | |
lucky7hr
Novo sjeme Pridružen: 07 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 14 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 09 Travanj 2008 u 13:11 |
vani mi je beton a imam vanjske stepenice koje bi htjela ukrasit ružama? je li to moguće i koje ruže i kako?
hvala |
|
Sponzorirani linkovi | |
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mini ruže možeš bez problema a ostale veče sorte će s vremenom patiti u posudi
|
|
lucky7hr
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kakve su to mini ruže...ja sam malo neznalica al ubacujem se u priču
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ines
Odrastao grm Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1095 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To su ti obične ruže samo manja sorta. Narastu cca do 40cm. Ima ih isto svih boja i jako sliče čajevkama. Njihova jedina boljka je što su osjetljivije od ostalih ruža
|
|
dadoxxl
Novo sjeme Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 43 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mozete posaditi ruze u vece saksije i da bez problema budu predivne,samo sto im treba dnevno puno sunca,ja cu okaciti slike ruza u saksijama za koji dan kad procvjetaju,najbolje mozete da posadite penjacice ili grmolike ruze u posude,kao i mnogocvjetnice,ali vise komada u jednu povecu saksiju.
|
|
lucky7hr
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala. jedva čekam da vidim te ruže pa trk u cvjećarnu
|
|
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sada ce se znalci malo pobuniti zac san ja posadila va vaz ruze-imednjakinje ha!, ali tako cu ih malo gustati i gledati kako kliju i rastu (akoakoako????!!!!), as potle ih presadujem u "vikendicu" u nadi da ce doci
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znala sam da je Tea - divlja ruža, ali da ti imaš svoju imenjakinju, e to je već previše za moje srce, a za moje oči, a za moju dušu, daj dođi viš da zajedno pijemo kod tebe kavu i uživamo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
lana_1
Odrastao grm Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja imam jednu ružu čajevku zasađenu u posudu, pa vam javim ako uspije procvjetat (zasađena prije mjesec dana), imam i dvije mini ruže i one su svakako pravi izbor za posude i zasada su mi prekrasne, a cijelo vrijeme cvjetaju. mama mi ima zasađenu ovakvu ružu kao što je rijeka53 stavila u prethodni post, tako da smatram da mogu opstati u posudi (ali naravno većoj), al su ograničene na taj uski prostor pa vjerujem da im to dugoročno gledano smeta, tako tko ima izbora sigurno je bolje saditi u vrt, a za one u stanovima poput mene veće tegle su jedina mogućnost, a svima u tom slučaju preporučam mini ruže...
uh jesam se napisala |
|
JAGLAC*16
Novo sjeme Pridružen: 15 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ružu možeš posaditi u teglu ali tegla trebaa biti velika.Prošle godine sam mladicu zapiknula u teglu - raste.
Možda će vam pomoći jedna sitnica oko pelcanja ruža - natrpam piljevine u teglu i stavim mladicu - ruža se zakorijeni u 85% slučajeva
|
|
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma neka se ona primi i da neki znak pa cu ju ja staviti u prazan vrtic ima mjesta ko u prici
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš mi takav odgovara, samo da spremim prtljagu - ma što prtljagu sve ću kupiti tamo - pa nekad smo tako i živjeli - sve od preko.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Suz@
Novo sjeme Pridružen: 22 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 11 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo ja bih imala pitanje-dobila sam ružicu iz svijećarne,a pošto mi je bila malo predugačka za staviti u vazicu odrezala sam ju i višak stavila u čašu s vodom ona je sada potijerala iz zgloba koji listić,ali bez nekog korijenčića....SADA ME ZANIMA DA LI JU MOGU POSADITI U TEGLU,JER VANI JE JoŠ HLADNO-HOĆE LI SE UOPĆE PRIMITI I NA KAKVOM BI MJESTU TREBALA BITI? Da li imate neka svoja iskustva? |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pofgledaj ovdjehttp://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=3982 |
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |