Adrijanino svašta nešto |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
AdrijanaM
Pustio korijenje Pridružen: 11 Svibanj 2014 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 14 Listopad 2015 u 09:35 |
Eto i mene . Volim eksperimentirati , aranžirati , izrađivati i nekada se to i drugima sviđa ,pa zavirite.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
AdrijanaM
Pustio korijenje Pridružen: 11 Svibanj 2014 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
AdrijanaM
Opcije poruke
Hvala(0)
|
AdrijanaM
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ivona
Već proklijao Pridružen: 09 Ožujak 2007 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 192 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uvijek uz vrt ima i ono nešto :)
Bravo na trudu i kreativnosti i veselim se tvojim novim slikama!!!
|
|
AdrijanaM
Opcije poruke
Hvala(0)
|
AdrijanaM
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Matko
Već proklijao Pridružen: 15 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 181 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krizanteme su prelijepe one su tvoje ili kupovne ?
|
|
tko rano rani..... ne čini proljeće!!!
|
|
AdrijanaM
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisu moje kupila sam ih , ali su Kale moje .
|
|
Matko
Već proklijao Pridružen: 15 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 181 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
|
tko rano rani..... ne čini proljeće!!!
|
|
AdrijanaM
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala.
|
|
AdrijanaM
Opcije poruke
Hvala(0)
|
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uhhhhhh da sam mlađa.
|
|
AdrijanaM
Opcije poruke
Hvala(0)
|
AdrijanaM
Opcije poruke
Hvala(0)
|
AdrijanaM
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam ni ja tako mlada. Dvije četvorke se bliže.
|
|
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja ja se vozim sada samo na četiri kotača, malo godine, malo padovi, malo lomovi i eto, dva kotača trebam zaboraviti.
|
|
AdrijanaM
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Polako , ali sigurno . Nije jak , za uživanje u laganoj vožnji i usput vidim divotu prirode , cvijeća , krasnih dvorišta....Meni dovoljan . 125 .
|
|
AdrijanaM
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |