moj hobi |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
maryann ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 26 Ožujak 2009 u 13:14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ovo su samo neke slikice nisam mogla vise trazit po kompu pa u tome provodim noci a dane na poslu i cvjecu hehhehe |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jao sladkog hobija njam njam divno ja svome sinu uvjek naručujem tortesa tri dimenzije ovaj put mu je bio crvena buba auto,kod nas takva torta košta 75 km.
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Ovo otvara apetit!
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
bravo Maryann imaš hobi kao i ja (mada sam ga zapustila u zadnje vrijeme) prekrasne torte! Od kud si naručila stalke? Od Jelene (Golijat d.o.o.?)
|
|
![]() |
|
maryann ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
ne stalke sam dovukla iz amerike ustvari pun kufer takvih bisera ...
![]() |
|
![]() |
|
zagorka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 688 |
joooj prefinoprekrasne su Maryann!!! a ja se odrekla slatkog do Uskrsa
![]() Kako napraviš ove supermen slike na njima? to je neka specijalna smjesa? |
|
![]() |
|
to je slikano buttercreamom na papiru zamrznuto i preneseno na tortu...ustvari ako znas, FBCT tehnikom
|
|
![]() |
|
zagorka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 688 |
nemam pojma o tom ali sad si mi dala smjernice pa ću poguglati
![]() ( i onda te dalje gnjaviti ![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
uuuuuuuuuu koje torte, koja umjetnost njam njam
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
draga ako ti kazem da sam iz splita,ne moran ti niti napominjat da me,torta na drugoj slici,gricnula za srce
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Sad mi sline cure!!!
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Torte su divne- samo što ih nije pametno dugo gledati- dobiješ želju da zagrizeš monitor
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
evo nesto od proslog vikenda
![]() |
|
If tears could build a stairway
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|
![]() |
|
![]() |
|
If tears could build a stairway
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
misalim da ovo ne bih smjela gledati jer slinim odjednom,a čak nisam ni ljubitelj slatkog
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
jacy ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 9 |
koje li divote za mene koja ne volim raditi kolače, ali tako rado uživam u oblizivanju...mmmmmmmmmm
|
|
![]() |
|
Ivana-Mia ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 30 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1278 |
Ja tek sad vidjela ovo. Kasnim kao i obićno,ali neme veze. Ovo je savršeno,nemam rijeci za opisati.Prekrasno je i svaka čast.
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() ![]() ......bravo....bravo |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |