JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 58> |
Korisnik | |
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 11 Studeni 2008 u 09:48 |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ciao jassi....ponovno se srećemo
![]() mi smo ti ovdje malo lijeni pa ti nama ipak izdvoji nekoliko svojih radova ovdje na forum
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
e da bi ja ali ne znam kako se postavljaju slikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Bok Jassi .... drago mi je da si došla i na ovaj forum
![]() A slikice, jednostavno skopiraš onaj image code u svoj postić .. ![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Evo tu ti je uputa http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=87&FID=67&PR=3
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
prekopiraj IMG code u svoj post ovdje i to je to
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
juhuuuuuuuuuuuuuu uspjela saaaaaaaaammm
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
bravo jassi
|
|
![]() |
|
llalalalalallalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa superr
e da molim pomoc imam 6 bijelih keramickih ogromnih tanjura i gore bi radila sa salvetom-dakle ne odozdo, da li koristim lak za salvete ili neki drugi da se ne unisti pranjem
![]() |
|
![]() |
|
Jassi, odgovorila sam ti na pp...ali mogu i ovdje..... Postoji posebno salvetno ljepilo za porculan...a uradak se mora fiksirati u pećnici na 130 stupnjeva / 90 minuta ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Jassi dobro nam došla na ovaj naš forum i dugo se s nama družila!!!
Radovi su super, ali mene najviše interesira kako si radila ovaj zadnji tanjur sa morem i barkom???
![]() |
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
sve je preslatko, ali plava stolicica i anđeli na kockicama su mi za past u nesvijest! preslatko!
|
|
![]() |
|
e to nije tanjur, to sam na slikarskom platnu radila sa salvetom, i onda sam gore sa silikonom stavila male mozaik plocice koja sam odvajala s mrezice
zgodno je jako, uzela sam sjajno lijepilo za salvete
|
|
![]() |
|
ja volim drvo kao medij za rad i slikarsko platno, pa sam cesto u antikvaru....tamo ubodem pokoju stolicu malu
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
jassi, dobro došla!! vidim da te neki već ovdje znaju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
to nisu kutijice vec kocke drvene-ukrasne, radim i kutijice koje kupim u chemacu ali su mi skupe pa radije odem u antikvar pogledati, jer tamo najdem jeftinije kutije
a spremam se i na hrelic...kazu da tamo je sve za bagatelu...
|
|
![]() |
|
a i spremam se namjestaj pogledati, vec me u antikvaru ceka jedna mala komodica
|
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
Dobro dosla jassi, ti si vec toliko toga napravila. One male klupice su mi mrak. Puno lijepih radova.
![]() |
|
![]() |
|
cuj svasta radim, ne samo salvetnu tehniku iako mi je najdraza, slikam na platnu a sad krecem u akciju zvanu slano tijesto i salvetna tehnika
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |