BJELOVAR2005 |
Odgovori | Stranica 123 6> |
Korisnik | |
BJELOVAR2005
Već proklijao Pridružen: 22 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 171 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 00:09 |
i nesto malo mojih pocetnickih radova..ipak sam ja nova u tom......kad vidim vaše mene je sram...ali stavit cu ...sugestije su dobro dosle!!!...mozda sam malo pretjerala sa slikama...al da ne kodiram opet!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma o čemu ti pričaš? koji sram? radovi su prekrasni! meni osobno se najviše sviđa tanjur, treća slika po redu. i bilo bi dobro da otvoriš svoju temu, pa da tu stavljaš slike svojih radova. |
|
BJELOVAR2005
Već proklijao Pridružen: 22 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 171 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ockej,.,,,,hvala na savjetu i pohvali!
|
|
BJELOVAR2005
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne mogu nikako na foticu dobiti boju...salveta je super...bijelo pink i žuto...prektasna je!
|
|
goga-osijek
Mladi grm Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bjelovar2005, zbilja trebas otvoriti vlastitu galeriju svojih prekrasnih radova...jako mi se svida kako si iskoristila macuhice na onom krasnom komletu...
|
|
BJELOVAR2005
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala...hvala...spakirala sam salvetice! curke imam molbu...hitno trebam salvetu sa crvenom ružom ili više ružica...nešto posebno...radim kumi poklon za rockas...ima tko ista molim?? hvala |
|
BJELOVAR2005
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..ispicavam se sto sam uvalila slike ovdje..
nisam znala da im nije mjesto ovdje...hvala na savjetima!! |
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tanjur i stolica su moji favoriti. Inače sve je jako lijepo. Pod hitno otvoris svoju galeriju
|
|
ANĐELKA
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bjelovar,radoi su ti odlični,od tanjura i stolice koja je perfektna za početnika,i svaka ti čast!
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stolica je fenomenalna.Ma sve je krasno no ona je.....
|
|
BJELOVAR2005
Opcije poruke
Hvala(0)
|
EVO CURKE DA VAS OBAVJESTIM, JA SAM U SUBOTU KOD
NAS U BJELOVARU U KAUFLANDU VIDJELA DA JE AKCIJA PLATNA cca: 35*40-45cm
PO - 14,90kn i kistovi plosnati u setu do broja 14, 10 komada isto
14,90...eto navalite curke!!!!!!!
pozdrav! |
|
lilian
Pustio korijenje Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Konachno:)
Odlichni su radovi.. Tanjir je fantastichan! E imam pitanje.. Na stolici (sedalici) postoje neke crtice.. crackle? ili? |
|
BJELOVAR2005
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne...nije crackle...od starosti (posto sam ju ja dobila dok sam bila mala - a htjela sam ju malo dotjerati za moju Katju......:o)))... se rasušila i tako se samo drvo raspucalo...pa je bas fora ispalo dok sam ju obojila na bijelo..i bas me odusevilo!
|
|
ljiljanari
Pustio korijenje Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš mi se i ne čine početnički radovi ! Bravo sve ti je super!!
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odličan start. samo tako nastavi. meni se posebno svidjela stolica i ono srce s makom.
i dobro nam došla.
|
|
piramida
Odrastao grm Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno,pogotovo stolica,obožavam decoupage na drvu.
|
|
BJELOVAR2005
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala na dobrodošlici!
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stolica za moju imenjakinju je prekrasna,preslatka je..dobro nam dosla bjelovarcanko,i nemas se cega sramit,za pocetnika, radovi su ti super
|
|
BJELOVAR2005
Opcije poruke
Hvala(0)
|
curke kome sam jos obecala a nije dobio salvetice ...saljem u petak,
jer mi se kcerkica jucer razrezala na licu i bili smo na šivanju...moj
mali heroj je pretrpio 3 šava...i tako se sada doma mazimo i pazimo...u
petak idemo na kontrolu pa šaljem!! sorry
|
|
Rada-kovo
Novo sjeme Pridružen: 23 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 10 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
možda jesi nova, ali onaj stolić ili stolčić ti je ispao fantastično i ne vidim čega bi se sramila
|
|
Odgovori | Stranica 123 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |