Dioklecijanovi podrumi |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 06 Svibanj 2007 u 17:28 |
Ostala sam bez daha...
Slike će vam sve reći.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evo samo jedan mali dio priče ostalo ću staviti na aranžmane... ili za svaku forumašicu neki cvijetić za koji se interesira... ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
angi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sjećate se kako je govorio Mladen Delić
'' pa ljudi je li to moguće''
sjajno
|
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
ovo je praznik za oci
jednostavno prelijepo Hvala ti Donata sto si i nama docarala kako je lijepo bilo |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Donata predivno.
![]() |
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Moji dečki su poludili samnom, cijeli dan im pričam samo o izložbi...
Pokušavam im dočarati kakav je ambijent u podrumima... a oni to jednostavno ne razumiju... oni su se oduševili samo ovom slikicom "travnatog" psa... ![]() ![]() ![]() ![]() Prekrasan je ![]() ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Onaj aranžman sa jabukama je mrak
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo još jednog jabučnog...kad ti se sviđa ![]() ![]() i jednog sa kruškicama.. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
rijeci su suvišne za ovako nesto....
|
|
![]() |
|
Točno tako....ja sam se tresla od uzbuđenja ....a MM se smijao...ali je i njemu bilo drago ovo pogledati.... ![]() Mislim da vam je jasno da imam mali milijun slika...i da ćete htjeli vi to ![]() ili ne sve pogledati s vremenom... ![]() ![]() ![]() ![]() Ažurirao Donata - 08 Svibanj 2007 u 22:21 |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ma vidi se iz naših komentara,rijetkih
![]() ![]() sadmo daj donata,početkom 6 mj.ću ja nastaviti kad sa flore dođem
![]() Ajme ovaj sa kruškama je krasaaaaaan
![]() |
|
![]() |
|
Nina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 233 |
kako mi kažemo, drama dobro!
|
|
![]() |
|
A bilo je i za...malo kafenisati... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Donata samo ti stavljaj slike. Znam da se ponavljam ali sve je preeeedivnoooo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo još slika sa izložbe koje sam prebacila na kompić...dalmatinski đir...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
ponavljam se ali moram zaista je prelijepo
|
|
![]() |
|
Na samom ulazu s jedne i druge strane bile su obješene ove krasne žute brnistre... - zadnja slika...
Sada trenutno u Dalmaciji su u cvatu.. Vidjela sam da ih formiraju isto u stablašca... tipa calistemon....ali nisu nikako za rezane aranžmane jer odmah uvenu....Oprostit ćemo im ta dva velika rezana aranžmana... ![]() Zato su se pokazali sa starinjskim detaljima....naših nona cviće iz škafetina ![]() i stari radio i starinjska polica za cviće na nogarama kakvu je imala moja nona .... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Donata
![]() |
|
![]() |
|
I kod nas su sređivali parkove...uglavnom radi turističke sezone....Lana mogli bi otvoriti temu - parkovi u našem gradu...pa slikice i opisi... ![]() |
|
![]() |
|
E mogli bi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Odlična ideja Donata. Dakle fotići u ruke i krenimo.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |