Moja igra |
Odgovori ![]() |
Korisnik | ||
CrnaZena ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 05 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 11 Travanj 2009 u 11:27 |
|
Jako mi je drago da postoji ovakav forum i pozdravljam svih .......
Ne radim dugo decoupage (cca 6 mj) ali već lagano zatrpavam kuću ![]() ![]() Malo sam se poigrala tokom Korizme pa tko zeli moze bacit oko na |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Lijepih djela ovdje ima...
![]() |
||
![]() |
||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
|
dobro došla Crnaženo, mračni su ti radovi. Jako lijepo i uredno. Nadam se da će ih biti još i uhvati malo vremena pa ih prebaci u temu da nam olakšaš gledanje ove ljepote
![]() |
||
![]() |
||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
|
Lijepi radovi,ima svega.
|
||
![]() |
||
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
|
Jako jako lijepo, a da tek znate s kojim gustom to radi...
|
||
![]() |
||
CrnaZena ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 05 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3 |
|
hocu.....ma moram prvo to naucit:-)) a ne znam koliko ovdje smijem "zatrpavat"? |
||
![]() |
||
|
dodala sam ovdje jos radova......lanjskih:-)) ... http://s576.photobucket.com/albums/ss207/CrnaZena20/Decoupage%202008/ |
||
![]() |
||
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
|
Podmetači su ti suuuuuper
![]() ![]() a slikice samo stavljaj- što više to bolje
![]() |
||
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
radovi su odlični
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |