Jakarande - Jacaranda Mimosifolia |
Odgovori |
Korisnik | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 28 Veljača 2009 u 21:32 |
Sponzorirani linkovi | |
Željka
Pustio korijenje Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Može se naručiti sjeme iz Slovačke, KPR
http://hr.kpr.sk/exotic.php 10 sjemenki svega 1,50 EU! Već sam i ja maštala o tom prekrasnom stablu. Uspijeva u srednjoj Americi, Brazil i Australija. |
|
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidjela sam sjemenke za prodaju na stranim stranicama koje se bave prodajom bilja i sjemnki!
|
|
Vrijedni mrav
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Nedavno posijan Pridružen: 07 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 59 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ima na našoj hrvatskoj stranici . Evo linka :
http://www.aukcije.hr/item.php?id=540212 |
|
Željka
Pustio korijenje Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Posijala sam sjeme ove prekrasne biljke i od cijele vrećice izrasle su samo dvije biljčice. Meni je to dovoljno, ali samo da mi ostanu. Zasada se odlično drže. Imaju već po četiri mala listića.
|
|
|
|
trava
Mladi grm Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jakarande su kod mene dobro nikle,biće viška za trampu.
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bilježim se za jednu a zauzvrat dam ti nešto što ti nemaš!
|
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trava, da li imaš koju Jakarandu više?
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |