Dali ste bili??? |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
Ivona
Već proklijao Pridružen: 09 Ožujak 2007 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 192 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 23 Ožujak 2007 u 13:27 |
Dali ste bili na kakvom sajmu cvijeća ili bilo ćemu sličnom a vezano je za cvijeće u zadnje vrijeme??
|
|
Sponzorirani linkovi | |
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
osim onog skupa sa cvjecem sto se desava svake godine na ulicama grada za 8 mart tj prodaja nisam a aneznam ni dali to neko organizuje u Sarajevu
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zadnje što sam bio bilo je u Padovi prošlo proljeće, a nažalostnije bilo organizirano za jesenski sajam pa tako da nisam išao.
i u Osijeku prije manje od mjesec dana bio je niki poljoprivredni sajam ali jako malo o cvijeću i ukrasnim biljkama je bilo... dva neka mala prodavaća s maćuhicom i nekim trajnicama i mbn.
ali bit će bolje.
Nego zar je u bosni tkao loše što se tiće cvijeća i izložbi??
|
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Donata
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bila sam prošle godine na sajmu cvijeća u Zagrebu, i posebno su me dojmile ove orhideje u deblu stabala.Nisam još vićna ovom ubacivanju slika, pa će to biti ovako na "fete" dok se ne uhodam.
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koliko ja znam kod nas se rijetko organizuju izlozbe cvijeca
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa moram priznati da se i kod nas rijetko organizaju sajmovi o cvijeću....
moglo bi ih biti puno više...
jer ima nas puno ljubitelja cvijeća
|
|
Donata
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo našla sam još slikica sa Sajma cvijeća u Sv.Filip i Jakovu u zadarskoj županiji,
održava se svake godine u proljeće. Doduše bilo je to prije par god. i slikala sam samo ono što me dojmilo. Ove godine se sprema izložba u Zadru i sigurno ću ići. |
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
to je prvi dio...
biti će dodane i slike od orhideja ,koje su bile posebna tema te godine na sajmu. cijeli jedan pavljon je bio sam od orhideja....
|
|
Donata
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slikice su prekrasne.Pogotovo mi se sviđaju oni irisi jako ljubičasti, i anemone duple bijele.
Što su talijani poludili za kaktusima ili je to tvoj izbor??? Sjetila sam se da u Splitu ima izložba cvijeća u Dioklecijanovoj palači - podrumima. Bila sam jedno proljeće i bilo je super!!! Šteta nemam slika!! Uhhhh... luda sam za orhidejama!!! Ažurirao Donata - 25 Ožujak 2007 u 17:30 |
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
je bilo kaktusa, maslina i to na tone, i ukrasnog drveća...
i ajko puno ukrasnog kamenja za uređenje vrtova i veliki izbor fotana stizu slike....
kao što sam već rekao nisam jos stavio sve slike,, pa sam ih malo grupirao... biti će i ostalo cvijeće..
|
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vauuuuuu kaktusi su me posebno odusevili ma sve je
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam bila u Zg na izložbama,prošle godine nisam,i najviše me oduševilo uređenje u parku,ono u nutra je ok al vani,woow.E da i u Varaždinu sam svake godine(naime tu sam doma).Nemaju baš nešto za prodaju,par štandova,ali aranžmani i dekoracije, na temu baroka, su prekrasni.Ima i u Ludbregu svako proljeće,a tamo ima i malo više toga za kupiti.Eto nadam se da ću i do Padove jednom.
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
posalji nam slike ukoliko ih imaš, da vidimo malo i mi
|
|
vendela
Nedavno posijan Pridružen: 01 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 74 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
na sajmovima cvijeca nisam bila od prosle godine u Bocarskom domu ali sam bila na sajmu vjencanja u ZG !
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nemam slika,muž mi ih nekako obrisao sa kompa,imam nekoliko ali ih moram ubaciti u komp prvo.E kada se skenera dočepam onda ću samo ubacivati slike
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U Osijeku koliko znam nije bilo sajma cvijeća ali zato ima novouređeni vrtni centar s vanjskim i zatvorenim dijelom. Samo sam obilazila i uzdisala.
|
|
Donata
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da si bar imala fotić!! |
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |